![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש לי כבר שלושה שבועות בערך כאב בכתף האחורית ,מרגיש כמו מתיחה בשריר ,האיזור ממש מעט נפוח ,זה לא כאב פועם ,ויש ימים שזה מציק יותר ויש ימים שזה מציק פחות ,לקחתי אטופן וזה לא הקל על הכאב ככה שזה לא דלקת אחרת האטופן היה מרגיע את הנושא
אני מורח את האיזור באופן קבוע בוולטרן ,ולקחת כבר שבוע מנוחה אחד ובסיומו הרגיש יותר טוב ,אבל כמה ימים אחרי שחזרתי להיתאמן האיזור חזר לכאוב . אני שוקל לקחת עוד שבוע מנוחה ולבצע רק פעילות אירובית , אבל רק לאחר שבוע האימונים הקרוב שאינו אינטנסיבי ,ולא אמור לגרוע מהבעיה (אני פשוט חייב לעצמי פסיכולוגית לסיים מחזור אימונים אחד שלם)
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה mobility drills לכתפיים זה יעזור פלאים, באמת
תעשה סיבובי ידים ובנוסף לכך יש תרגיל שאני מאוד אוהב שנקרא the Ejyptian Start with your arms straight out and your palms facing down. Pivot and turn to one side while keeping your arms in the same spot in space. Both hands should turn up as much as possible, make a muscular effort in your shoulders. Switch sides still keeping your arms in one line. מקווה שהבנת,
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1.נורופן מועיל מאוד בשבילי לכאבי שרירים.
2.שאתה שם על עצמך וולטורן אתה בטח לא מעסה את המקום כמו שצריך,אני ממליץ לך לעשות לפחות בהתחלה עיסוי של המקום כ20 דקות ואח"כ תעשה עיסויים של פחות זמן אבל תעשה באופן קבוע עד שיעבור וזה יעבור! למה עיסויים?!-בגלל שמסאז' מפרק דלקות,שאתה מעסה את המקום זרימת הדם גדולה יותר והדם מפרק את הדלקת שבמקום הכואב.(כתף אחורית).