|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תראו דיברתי היום עם איזה מישהוא באוטובוס....הוא בן 22 מטר 80+ והוא שוקל פחות מ55...הוא לא אמר בידיוק כמה...אבל אני מבין אותו...תראו..צילמתי לו את היד..
![]() http://img47.imageshack.us/img47/4878/033iw9.jpg לפי דעתם הוא אנורקס או משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מפחיד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יותר נכון מחריד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח' אתה קרוע שתיהיה בריא, מה אתה מצלם ידיים של גברים באמצע נסיעה בתחבורה ציבורית.
לפחות היית מצלם בשושו רגליים של איזה אחת שבאה עם חצאית קצרה, אז היה לנו על מה לדון. למי לעזעזל אכפת מהיד שלו
![]() |
#5 |
|
![]() חחחחחחמה אני יעשה...זה ממשך משך אותיxd אבל הוא אנורקס או משהו כזv? כאילו..לא ראיתי אצלו בכלל שריר...רק עצם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צ'מע לדעתי אין פה מה לצלם, יש אנשים גם נכים שאין להם יד או ידיים, נכון הוא שחיף, לא חסר כאלה. כל עוד הוא בנאדם בריא זה לא רלוונטי שהוא שחיף, זה בחירה שלו, היה רוצה היה נפגש עם תזונאים מתיעץ מה עושים בשביל לעלות במשקל.
סתם אני אומר את זה לידע כללי, כי צילמת אותו והעלאת לאתר כאילו ראית עב"מ, יש הרבה אנשים כאלה לא חסר, זה ממש לא משהו מיוחד.
![]() |
#8 |
|
![]() חחח פעם ראשונה אני רואה כזה אחי....אז אני מיתרגש..חחח זה דיי נדיר פה....=/ ולא יודע אם הוא בריא..=/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סתם שחיף... חצי כיתה שלי כאלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() רוב האנשים כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אם זה מה שאתם אומרים...אז כנראה התמונה ממש מגדילה אותו..או אולי אם הייתי מצלם אותו ליד מישהוא נורמלי אז הייתם מבינים עד כמה זה לאאא נורמלי...אין לו שריר בכלל...זה ממש מפחיד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה אתה רוהצ להגיד? זה גנטיקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() לישאל...אם לפי דעתכם יש לו אנורקסיה או משהו כזה..כי לא יכלתי לישאול אותו את זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מצב כזה יכול להיות תוצר של גנטיקה גרועה או מחלה קשה שהוא עבר כמו סרטן וכאלה..
או שפשוט אין לו כסף לאכול.. תתפלא כמה שזה יכול להיות נכון במצב של המדינה שלנו היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |