|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש תפיתרון לזין הזה.... אני כבר איזה חודש ישן פחות מ 6 שעות בלילה.... רוב הפעמים מסתיימות ב 4-5 שעות שינה.
לפעמים אני גמור מעייפות ושוכב במיטה כמו אידיוט איזה 3 שעות בסוף אני חוטף עצבים הולך לאכול או משהו ולא הולך לישון... ואז נרדם לשעתיים 3 וקם שוב.... גמור מעייפות אבל לא יכול לחזור לישון... היום לדוגמא הלכתי לישון באיזה 6 וחצי או משהו באזור, וקמתי ב 9 וחצי... אני כולי סחוט מת... ממש עייף, אבל לא יכול לחזור לישון אינעלדינק.. לא נרדם... ותכלס אם כבר פורום של אימונים, זה כמובן משפיע חזק על האמונים שלי.. אני לא מסוגל ללכת להתאמן כי כל אימון יוצא לי לא טוב.. אני חלש ועייף. בא שוב הביתה אחרי אימון וזה כולי שפוף ושוב.... לא מצליח להירדם ואם אני כן מצליח להירדם זה לשעתיים ואז שוב אני לא יושן יום שלם.... אני בטוח שניסחתי תהודעה הזאת כמו דביל למה נאי כולי בסאטלה שלי עכשיו ואין לי כח לקרוא מה כתבתי... אבל אם למישהו יש פתרון שבאמת עזר לו כנגד זה.... אני ממש אשמח לשמוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע היום בלילה היה לי קשה יחסית להרדם פעם ראשונה לקח לי הרבה זמן להרדם:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא נרדם ככה סתם? הלילות חמים עכשיו.
יכול להיות שמשהו מטריד אותך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא צריך להישאר בוונט עד 5 בבוקר...
ותנסה כמו כל בן אדם רגיל , תלך לישןו היום ב10 וחצי 11 ומחר תקום בשמונה..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית... גם לי זה לא נשמע קורץ בכלל העניין של הכדורים אבל אם אני לא אמצא פתירון בקרוב אני אאלץ לפנות לזה לזמן מה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא פעם ולא פעמיים ניסיתי להכריח את עצמי לישון... היה איזה לילה שישבתי מ 11 וחצי עד 4 וחצי בבוקר במיטה בלי לפתוח תאור בלי כלום חשבתי אני משתגע :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תסתכל טלוויזה בסלון בשעות מאחורות ואם הזמן אתה תרדם כמו תינוק.. אבל הטלוויזה תעבוד כל הלילה..
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() איזה מעצבן זה...קרה לי היום (אתמול בלילה ) כי לא הפסקתי לצחוק..
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
כן חשבתי על זה , אבל לכל אחד יש את בTV
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני ככה הייתי עם נידודי שינה
אתה לא מצליח להירדם או נרדם ומתעורר?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לגבי הטלוויזיה, רק בבית שלי אמא עוברת ודואגת שהדלת תהיה נעולה, טלוויזיה כבויה, קצת אורות וכאלה?:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() אני מכיר את המצב.
זה היה קורה לי לפעמים שהייתי עובד במלצרות, היייתי שוכב במיטה במשך שעות והייתי משתגע. אין, זה עינוי. אולי תלך לרופא.? |
![]() |
![]() |