|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאלה אומרים שהשילוב לא טוב כי מאמצים יותר מידי ת'שריר...אבל יש כאלה שדווקא מעדיפים את זה...מה אתם חושבים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() עד לא מזמן עבדתי חזה עם קדמית.. הפעם בשינוי תוכנית החלטתי לגוון ולללכת על חזה עם אחורית... אבל זה היה בגלל השיקול שלמחרת היד האחורית לא תעבוד באימון גב...
הכל תלוי בחלוקה שלך ובימים שאתה מגיע למכון... בכל אופן אין שום בעיה לעבוד גם חזה וגם אחורית...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הייתי ממליץ מהסיבה הפשוטה שאם אתה תתחיל אם היד האחורית אז האימון חזה שלך יצא דפוק ואם תתחיל אם החזה אז לא תצליח לנצל את האימון המבודד על היד האחורית כמו שצריך כי הוא יהיה עייף אחרי עבודה הקיפית על החזה
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע בתור מדריך כמו רוב המשתמשים בפורום הזה יש על זה הרבה דעות.. יש כאלה שיגידו לך שקשה להם לעשות יד אחורית אחרי חזה אבל היא לא ההשריר העיקרי שאתה עושה חזה הוא סינרגיסט... תמיד תגון תעשה נגיד חודש אחד חזה ויד אחורית וחודש שני חזה ויד קידמית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה.. תבוא כל יום.. חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא משנה אם תעבוד על השריר ישירות או בעקיפין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אממ לא יודע מה איתך..
אני אחרי שאני עושה חזה וכתפיים ואני עובר ליד אחורית.. אין לי בעיה ואני עושה אחלה משקלים ואני לא כולי מת שמה.. /= |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() זה באמת קשה לעשות חזה ויד אחורית.אבל מה הבעיה? פשוט אחרי שאתה מסיים לעשות חזה תנוח זמן מה עד שתרגיש שאתה מוכן ולך לעבוד על היד האחורית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הכול עניין של שינוי תכנית
אני גם לפני כחודשיים עברתי לתכנית שבה אני עובד על יד אחורית באותו יום כמו חזה... אולי יש פחות כוח מאשר אם לפני כן הייתי עובד על חזה (כפי שהיה בתכנית הקודמת שלי), אבל זה עדיין נותן גירוי שונה מאוד לשריר, והוא יתפתח לא פחות טוב. מורידים קצת משקלים ביד אחורית, אז מה? אל תשכח שהמטרה זה לא המשקל! תזכור, תמיד כל כמה חודשים לשנות תכנית, לא יקרה כלום, אלא להיפך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתם רבים עם עצמכם על שטיות כי כל אחד משפיע אחרת זה די עניין אידנודיאולי כל אחד יכול לחשוב שהוא צודק חחח אבל כולם טועים/צודקים על כל אחד משפיע אחרת עלי נגיד חזה אחרי טריספס מבחינת משקלי עבודה אני לא יעלה בגרוש ביד אחורית לעומת בחזה כן וגם ככה ביד קדמית ובקושי הידים יגדלו לעומת שאני יעשה חזה+יד קדמית וגב +יד אחורית
![]() |
![]() |
![]() |