|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גייסו אותי למשטרה צבאית
אני פשוט סובל שם, מניחס מהאנשים אני משתגע דיכאונות וכאלה מה אני יכול לעשות ? הלכתי למ"מ וכאלה קבעו לי קבן לעוד שבוע שבועיים אבל אני חייב לעוף משם כמה שיותר מהר מה אני יכול לעושת ?? כלא ? איומי התאבדות ? שיביאו לי 45 נפשי הורידו לי בעיקר על מיגרנה, ולא מתייחסים אלי כאל באמתמשיהו שיש לו בעיה אני חייב פשוט לעוף משם בבקשה חבר'ה, (התגייסתי יום שני האחרון )
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם התגייסת ביום שני אז אתה כולה בטירונות, איזה לחץ. אתה יודע, זה לא יהיה ככה 3 שנים. כמה זה טירונות של משטרה צבאית? חודש? נראה לי אנטון התגייס למשטרה צבאית, הוא יוכל לענות לך.
אני לא אומר זה בקטע של זלזול, אני יודע שטירונות היא קשה מנטלית, אבל צריך להכנס קצת לפרופורציות.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטירונות
זה לא משנה אם זה משטרה צבאית או כל מקום אחר כל טירונות זה חראאא חראאא חראאא!!!! לא משנה איזה!יש קצת פחות גרוע ויש גרוע מאוד צריך לקחת הכל בקלות ולחשוב שזה כולה משחק זה לא באמת כי בעצם כל הצעקות והאיומים וכל מה שהולך בטירונות זה משחק כל המפקדים האלה שם כולה גדולים ממך בשנה ואפילו לא..
![]() |
#4 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
תחשוב מה היה אצלי שהמפקדים שלי היו קטנים ממני בשנה-שנה וחצי
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני פקיד במשטרה צבאית אבל עשיתי שם טירונות..
יהיה בסדר אחי אל תדאג הכל משחק... מי המפקדים שלך? אני מכיר שם את כולם.. יהיה בסדר אחי.. גם לי היה קשה, אבל עוברים את זה.. מקס' פרופיל 45/64 נפשי* ואתה בחוץ.. בחזרה לאמ"ש.. החלטה שלך... ותזכור תמיד שהמפקדים משחקים איתך ואתה תראה איזה צחוקים תריצו שזה יגמר... אני בטוח שזה נראה לך עכשיו שאני מדבר שטויות .. אבל אתה תראה.. גם אני לא האמנתי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() (אל תגידו שאני לא שנון) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה נסגר איתך בן אדם? קצת סבלנות, תראה שאחרי הטירונות הדיסטנס יעלם והכל יהיה בסדר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() חוצמזה פאקינג טירונות 02! תהנה!
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא לצה''ל
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) בחיים הייתה משלם לי לא הייתי הולך להיות מניאק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכים הלן , רינת, בן ועוד כמה בני זונות שמים עלי זין לא מתייחסים לבעיות שלי , ילדים מתעלפים והם שמים עליהם מים ומחזירים אותם לשמש אני לא מסוגל להיות במקום הזה לא רוצה להיות שוטר :):):):):):) פשוט לא רוצה !!! אני אלך לקבן אגיד שאני הולך לירות בעצמי ובכולם אני פשוט לא מסוגל וזה טירונות 8 שבועות במקום 4 בכל בסיס אחר אחרי זה גם קורס מסריח של כמה שבועות 2+ אני פשוט נזכר בזה ובוכה לא יכול אנשים תעזרו לי אני הולך לחובש היום מקווה שיעזור לי אם לא אולי זו ההודעה האחרונה שלי בפורום הזה צבא :):):):):):), בחיים שלי לא דיברתי ככה, לא הייתי במצב הזה אני ילד טוב למה זה מגיע לי למה ?!?!?? סעמק
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה כולה חייל קטן ובכיין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נו אז מה שילדים מתעלפים ושמים עליהם מים ומחזירים אותם לצל? תגיד תודה שהם עושים את לפחות את זה. אתה בצבא, לא בקיטנה ולא בתיכון.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי דבר עם ארבל או עם Ran Z הם תותחים בשטויות האלה =]
ואל תדאג גבר זה רק הטירונות ככה חרא |
![]() |
![]() |