|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב למשהוא מעניין, כל האנשים שמתאמנים אין להם שערות בגוף (חוץ מבבית שחי,)
יש שניים אפשרויות 1. שהם מורידים 2. יורד מעצמו (נושר או בדרך אחרת, למשל נשרף מהשמש בשיזוףף קרה לדוד שלי, הוא היום חלק) מה אתם אומרים, כי למשל אם תראו את ארנולד שוורצנגר, יש לו תמונה בתקופה ש/הוא היה צעיר, בתחרות בודיבילדר, שהוא היה בלי שערות בגוף אבל מה, יש לו שערות בבית השחי (תמוה בשחור לבן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאלו מורדים יש כאלו עוד לא התפתחו ויש כאלו גינטית לא שעירים
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() זה בגלל האבקות ניפוח... דעעעעעעעעעעעע!!!
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בשביל האסטתיקה ושיראו את החיטוב של השרירים בצורה יותר יפה מגלחים ומשזפים.
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אבל מה? כל מי שמתאמן (ואני מדבר על המפותחים..) הורידו שערות או שאין להם שערות? כי זה נראה מוזר יש חתךף מסויים, או שכולם מהם רוצים להוריד וזה גם מוזר או..ש (המסקנה היותר נראית לי שהגעתי) נושר להם, אחרת איך תסביר שהרבה (אם תסתכל טוב..חחח) יש להם רק בבית השחי, ולא בגוף, ואם מורידים בדר"כ זה כבר הכל לא? אז נראהלי שזה קשור לאימונים.. אבל אם יש משהוא שיודע..שיתן פה הסבר, יוכל להסביר לנו קצת על הג'ונגל הזה..יהיה טוב.. סתם לידע, בא לי לדעת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואם לא לוקחים אבקות ניפוח ומגיעים להישגים טובים.. זה לא קורה? שהשריר הוופך לשומן מידלדל? כי מה זה האבקה, זה התצרוכת של הגוף לבניית השריר אז אני משער שגם מי שמתאמן ולא לוקח אבקות ניפוח זה יקרה לו לא? (אם כן, נמק פרט הסבר נימוקך)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אלה שיש להם שיערות מתאמנים בחולצה ארוכה או במעיל פשוט אז אתה לא רואה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אח שלי היינו טיפל'ה ציניים,ולא נושר ולהם נעליים הם לא לוקחים חומר רדיו אקטיבי מצ'רנוביל פשוט הם מסירים מהגוף ויש כאלה(מעט)שמשאירים בבית שחי(שזה סמל לגבריות חחחח)
![]() |
#11 |
|
![]() ואל תקרא לזה אבקת ניפוח,אין בפנים משאבה של אופניים,אבקת חלבון זה חלבון כמו טונה וקוטג' רק בצורת אבקה לוקחים מפני שזה נוח וזמין ונספג מהר בגוף אחרי אימון במקום שתלך עם קופסת טונה לחדר כושר אתה שותה שייק חלבונים.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סמל הגבריות... גם לנשים יש בבית שחי אבל הם מורידות... דוגרי, להיות בודיבילדר זה להיות מגה דוגמנית, הקושי שבזה הרבה יותר משל הדוגמניות, לפחות במאמץ הגופני, הנפשי אני לא יודע, זה תלוי רמת האנורקסיות והמורעלות לדבר..
לא..אני לא מדבר על ליגה של מתאמנים סתם במכון, אני מדבר על מי שהולך לתחרויות, לא ראיתי אחד עם שערות, אבל עזבו (חח לכו תדעו אולי בסוף יתברר שזה באמת נושר..) מצד שני לגביי ארנולד שוורצנגר, היה סיטואציה שהוא צולם בלי חולצה עם שומן מידלדל יחסית לפני איזה שנתיים זה היה ועם קצת שערות על החזה כך שה לא ברור כל כך הריי הוא לקח חלבונים וכו' אני משער... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() שיט, למה היינו חייבים להתחיל עם ההומור...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך בעיה עם הומור? אתה יודע שכשאתה כועס אתה מפעיל הרבה יותר שרירים מאשר שאתה מחייך? (לא משפיע עליך הא?? ההיפך..אהאהא?!?..) עדיף לחייך, משפר את מראה הפנים עוזר להרגשה טובה.. אז אל תגיד לי בלי הומור..
אגב, אני קצת חדש בפורום אז לא הבנתי מה הבעיה עם ההומר, אחי בלי הומור יש מרור תזכור, זה התמריצים של החיים כמו אבקת חלבון לגוף, כך ההומור הוא לנשמה (אחריי שזה נקלט אתה מתפוצץ..מ{מהשלם את המשפט}) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() שעווה[כמה שזה כואב זה עוזר]
או לייזר בשביל הורדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני כתבתי רק {השלם את המשפט} אתה החלטת שלא צריך, היית צריך לחשוב על המילה "שרירים" אבל כן, הבנתי מכם ביקרון במה מדובר, זה אותם חלבונים וכו' רק בשייקים קטניי ממידים ועטיריי תוספים כמו "גמדים" קטנים אבל גדולים.. - תגידו, אז אם זה כך, במקום תוספים אולי כדיי לאכול אוכל רגיל רק בכמויות בלתי מתפשרות.. זה גם מן הסתם יותר בריא (וזה באמת משהוא שראיתי) שמחקרים מראים שכשמפרקים מזון הוא הרבה פחות יעיל מאשר התרכובת המלאה שלו, אולי אבקות מנפח מהר יותר אבל לא בהכרח יותר בריא..זה הגיון פשוט, 1 ועוד 1 ..
אגב, אחותי התינוקת בת 7 חודשים אוכלת קורנפלור וסימילאק , זה נראה לי אחד הדברים הכי מפוצצים שיש( 8 סוגי דגנים!! ותאמינו לי היא עושה אח"כ שניי גרפסים..ז לא לזלזל) וזה גם אבקה, חשבתם על זה פעם, אולי זה אותה גברת בשינוי אדרת.. בקשר לחלבון ולעקרות.. זה לא אמור להרחיב אותו? בכלל האימונים?, לגביי שאר תופעות אין לי מושג אבל זה נשמע הגיוי (באמת אבל..כל הגוף מתרחב..או שלא?פחח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בתכלס אני מכיר פול שעירים שמתאמנים, אבל לא מכיר אפילו שעיר אחד שיש לו גנטיקה טובה.....
![]() |