ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-10-07, 14:54   #1
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל אהלן! בשלן מתאמן,אם מישהו צריך טיפים בבישול

חוץ מפיתוח גוף (בן 18.5 ,72 קילו,1.79 ,12% שומן ממש בימים אלו חוזר למסה)
האהבה הגדולה שלי היא בישול,
במשך השנים כאשר גדל הצורך בתפריט מסודר,אוכל איכותי ובריא (עשיר בפחממות מורכבות,דל שומן,עשיר בחלבון) אבל עדיין טעים פיתחתי ושיכללתי מתכונים על מנת שהאוכל יהיה איכותי אבל אכיל ואף טעים כמו לדוגמא סוגים שונים של פחממות מורכבות איכותיות שאנשים נמנעים מהם בגלל שהם "לא טעימים בעליל\בלתי אכילים" כמו קאשה,חיטה,אורז חום מלא,עדשים,שעועית,פסטה חיטה מלאה וכדומה.

אם למישהו יש שאלה כמו "איך לבשל....." לא להתבייש.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 14:56   #2
Danzig
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanzig
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 4,861
כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל

תאמת שתוכל להיות מאוד שימושי ולתת לנו כמה טיפים \מתכונים להכנת חזה עוף (מומלץ מאוד לא בטיגון), להעשיר את הטעם של הטונה ועוד כל מיני.
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:13   #3
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

המחירים של הדגים פשוט מטורפים בזמן האחרון בעיקר כחלק מקטע הבריאות שנפל על האוכלוסיה הכללית בשנה ומשהו האחרונות אבל אני מאוד ממליץ לשלב דגים טריים\קפואים כחלק מהתפריט ,
טונה בקופסא זה סבבה כשאין זמן להכין אבל כשיש אין להשוות את הטעם.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:29   #4
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

מתכון לתפוחי אדמה אפויים יעזור לי מאוד. אין לי מושג אפילו מה עושים עם התפוחי אדמה. אני רק יודע שצריך להכניס אותם למים רותחים כמו עם בייצים או משהו כזה.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:32   #5
Berk0
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBerk0
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 1,756
ברירת מחדל

כעיקרון גם אני שככלתי והבאתי כול מיני טריקים איך להכניס את כול האוכל ביחד ושהיה טעים..


אני למשל חזה עוף... שם כפית שמן זית על המחבת ונותן לו ציק צק, להתבשל... הכפית המסכנה הזאת לא עשתה לי כלום במהלך החיטוב אז אין לכם מה לחשוש מכפית שמן זית לטגן חזה.

אמממ בנוגע לפטסה מחיטה מלאה.. תבשלו אותה קצת שתהיה עדיין קשה... תחתכו פלפלים, מלפפונים מהתפריט... ערבבו הכול ביחד... עם שמן זית מעל... וחתיכות חזה עוף... תענוג.
__________________
כי הגודל כן קובע!
זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג..........
Berk0 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:36   #6
ShaySE
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלShaySE
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 1,446
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TOMER1
חוץ מפיתוח גוף (בן 18.5 ,72 קילו,1.79 ,12% שומן ממש בימים אלו חוזר למסה)
האהבה הגדולה שלי היא בישול,
במשך השנים כאשר גדל הצורך בתפריט מסודר,אוכל איכותי ובריא (עשיר בפחממות מורכבות,דל שומן,עשיר בחלבון) אבל עדיין טעים פיתחתי ושיכללתי מתכונים על מנת שהאוכל יהיה איכותי אבל אכיל ואף טעים כמו לדוגמא סוגים שונים של פחממות מורכבות איכותיות שאנשים נמנעים מהם בגלל שהם "לא טעימים בעליל\בלתי אכילים" כמו קאשה,חיטה,אורז חום מלא,עדשים,שעועית,פסטה חיטה מלאה וכדומה.

אם למישהו יש שאלה כמו "איך לבשל....." לא להתבייש.

אם תוכל תומר,

מתכון טוב לחזה עוף, מתכון פשוט וטעים!!! ושמעתי פעם על סלט חזה עוף, במה מדובר..?
בכל מקרה איך לעזאזל גורמים לחזה העוף להיות יותר אכיל כי נמאס כבר

דבר שני, אם יש המלצות להכנת: אורז / ספגטי/ אורז מלא! / עדשים וכו'....

תודה מראש!!! אחחח איך הייתי צריך ללמוד בישול...
__________________

יו"ר האגודה למען הצלת הלשון העברית
ShaySE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:40   #7
bigwave1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלbigwave1
 
תאריך הצטרפות: Jul 2007
הודעות: 830
ברירת מחדל

יש לי רעיון, למה שלא ניתן פה איזה שרשור טיפים ?
כל אחד יתן את הטיפים שלו שיהפכו את החזה עוף או מה שזה לא יהיה לטעים יותר.

אני אתחיל:
1. חזה עוף- למרוח בצ'ילי מתוק את החזה עוף ואז לבשל אותו כ 10 דקות.
2. פלפל שחור + מלח - מי שאוהב קצת חריף אז זה השילוב בשבילו.
3. פפריקה מתוקה+מלח- נחמד לאללה, הייתי אוכל את זה ככה תקופה ארוכה.
__________________
שמוליק
bigwave1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:43   #8
ShaySE
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלShaySE
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 1,446
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigwave1
יש לי רעיון, למה שלא ניתן פה איזה שרשור טיפים ?
כל אחד יתן את הטיפים שלו שיהפכו את החזה עוף או מה שזה לא יהיה לטעים יותר.

אני אתחיל:
1. חזה עוף- למרוח בצ'ילי מתוק את החזה עוף ואז לבשל אותו כ 10 דקות.
2. פלפל שחור + מלח - מי שאוהב קצת חריף אז זה השילוב בשבילו.
3. פפריקה מתוקה+מלח- נחמד לאללה, הייתי אוכל את זה ככה תקופה ארוכה.
כל מה שרשמת ניסיתי ולא אהבתי כלום

אולי הבשלן פה יעזור לי
__________________

יו"ר האגודה למען הצלת הלשון העברית
ShaySE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:54   #9
Berk0
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBerk0
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 1,756
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Berk0
כעיקרון גם אני שככלתי והבאתי כול מיני טריקים איך להכניס את כול האוכל ביחד ושהיה טעים..


אני למשל חזה עוף... שם כפית שמן זית על המחבת ונותן לו ציק צק, להתבשל... הכפית המסכנה הזאת לא עשתה לי כלום במהלך החיטוב אז אין לכם מה לחשוש מכפית שמן זית לטגן חזה.

אמממ בנוגע לפטסה מחיטה מלאה.. תבשלו אותה קצת שתהיה עדיין קשה... תחתכו פלפלים, מלפפונים מהתפריט... ערבבו הכול ביחד... עם שמן זית מעל... וחתיכות חזה עוף... תענוג.


__________________
כי הגודל כן קובע!
זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג..........
Berk0 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 15:56   #10
shahar761
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 261
ברירת מחדל

הארוחה שממש אחרי האימון אחרי ה45 דקות[תקופת חיטוב ופיתוח] רעיון?
shahar761 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 16:10   #11
r0y
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,848
שלח הודעה דרך MSN אל r0y
ברירת מחדל

מתכון לתפוחי אדמה..ממש טעים
אפשר לאכול איזה 4 תפוחי אדמה בלי להרגיש..ו10 דקות הכנה..
מקלפים תתפוח אדמה..חותכים לקוביות גדולות/פרוסות/כל צורה שאתם רוצים אבל שלא יהיה קצוץ כזה כמו סלט
שמים בקופסא שאפשר לחמם אותה במיקרו עם כף שמן זית וכף מרק עוף מערבבים עם הכף..סוגרים את הקופסא מנערים אותה כמה שניות ו 7-9 דקות למיקרו..יוצא ממש טעים

יש למישהו איזה רעיון לחביתה..כבר נמאס לי לאכול חביתה רגילה ככה..ולא שקשוקה אין לי כוח להכין
__________________
r0y מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 17:06   #12
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 4,708
גיל:: 20
שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar761
הארוחה שממש אחרי האימון אחרי ה45 דקות[תקופת חיטוב ופיתוח] רעיון?
אה, ואני לתומי חשבתי שאתה כרגע בתקופת ניפוח ופיסול
__________________
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:06   #13
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

בקשר לחזה עוף,אין הרבה טריקים. הטעם זה במרינדה\תיבול,

אני ממליץ להשתמש במחבת טפלון או מחבת גריל\סטייק עם ציפוי כזה לא נדבק.
על מנת לחסוך בשמן ,שים את המחבת יבשה על האש הכי חזקה שיש לך בגז חכה עד שהיא קצת מעשנת על מנת לחסוך בשמן שפוך כפית שמן על המחבת ועם נייר סופג תמרח את השמן על המחבת.
צלייה קצרה כדי שהעוף ישאר עסיסי.
הייתי אומר חזה בריא בעובי 2 ס"מ יקח 4-3 דקות מכל צד על מנת לבדוק את רמת המוכנות שלו תלחץ על העוף עם האצבע,אם הוא מאוד רך אז הוא עדיין לא מבושל לחלוטין ככל שהוא יותר קשה כך רמת הבישול שלו גבוה יותר , הדרגה היא לשיקול האישי שלך,אני אוהב את העוף שלי ורדרד טיפונת -עסיסי.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:14   #14
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

חביתות:
נסו להכניס עשבי תיבול טריים - בזיליקום,כוסברה,פטרוזיליה
בשביל טעם מעניין אפשר אם לא משגיחים יותר מדיי על שומן להכניס קצת קבנוס או אם משגיחים קצת נקניק הודו דל שומן.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:18   #15
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 3,922
ברירת מחדל

לי יש מתכון טעים לחזה עוף:
לוקחים את החזה (לא מכון כמובן)
לוקחים מברשת שמים עליה טיפה טיפה שמן זית, ורוטב טריאקי (אנחנו קונים) מורחים על החזה עוף
להוסיף טיפה מלח פלפל אפשר גם עשבי תיבול מומלץ תבלין "על האש"
שמים במחבת טפלון יוצא פשוט מעדן אם יהיה ביקוש אני יעלה תמונה
עוד מתכון:
לקחת מחבת גריל "למרוח" עליו בצל לשים את החזה עוף
מתבלים אותו לפי הטעםפ
טיפה עירית קצוצה (לפעמים)
ממש טיפה שמן זית
ואחרי שהוא כבר יפה עם פסים פשוט אוכלים
__________________
trx--->sus מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 20:48   #16
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

למה לא הגבת להודעה שלי לגביי תפוחי אדמה אפויים?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 21:03   #17
r0y
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 1,848
שלח הודעה דרך MSN אל r0y
ברירת מחדל

הבאתי לך תפוחי אדמה אבי
__________________
r0y מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 21:22   #18
NSH1
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNSH1
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 716
ברירת מחדל

TOMER1,
אם זה אפשרי להפוך 4 חלבונים ואחד חלמון למשהו אכיל........ זה יועיל. תודה מראש.
__________________
כשתגדל תבין.
רוצה להיות חטוב? אל תאכל מכל טוב.

תמונות מסוף החיטוב (2007, בקרוב תמונות מסה עדכניות).
NSH1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 23:49   #19
TOMER1
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 18
ברירת מחדל

אני דיי נמנע מתפוחי אדמה באופן כללי
אח שלי הקטן מת על צ'יפס ועל מנת למצוא פיתרון בריא יותר מציפס מטוגן
עליתי על ציפס אפוי שהוא לא פחות טעים וחלקיק מכמות השומן.

לקלוף את תפוחי האדמה,לחתוך לפרוסות ארוכות בעובי של כ2 ס"מ על מנת שבאפייה הצ'יפס יהיה קריספי אבל עם "בשר" רך בפנים.
להשרות את הפרוסות במים קרים למשך משהו כמו 20-30 דקות על מנת להיפטר מחלק מהעמילן על מנת שיהיה לנו ציפס טעים יותר. לייבש במסננת ובנייר סופג לפני האפייה
לחמם תנור ל180 מעלות
על מגש אפייה לשים נייר פרגמנט ולהפריש במעט מאוד שמן (עדיף זית) או חמאה מומסת
לפזר את תפוחי האדמה,עם מברשת להבריש את תפוחי האדמה במעט שמן
להכניס לתנור,כשהם זהובים להפוך אותם.
סך הכל סביבות 25-30 דקות הם יהיו בתנור.

*אפשר לקצר את הזמן בישול על ידי בישול במים רותחים של התפוחי אדמה שלמים עם הקליפה עד שהם מתרככים קצת אבל לא רכים מאוד כמו בפירה,משהו כמו 7-8 דקות בישול ,אפילו פחות ,לקרר ולקלף. להכין באותו האופן אבל להעלות את הטמפ בתנור על מנת להשיג את הקריספיות.
TOMER1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-10-07, 23:51   #20
Antonator1
הושעה
 
תאריך הצטרפות: Apr 2006
הודעות: 10,166
גיל:: 21
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אה, ואני לתומי חשבתי שאתה כרגע בתקופת ניפוח ופיסול
הכי טוב קינוח ותיבול.
__________________
לא אוהבים בפורום ישראלבודי אנשים לא חטובים למרות שתהליך חיטוב הוא חיוני לפיתוח גוף | בריאות
חדר כושר תל אביב | חדר כושר חיפה | מועדון כושר | חדר כושר
חדר כושר רמת גן
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:25.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים