|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() למה נעלו לי תהודעה מקודם שאלתי עם אפשר לאכול לחם שרוף או בטוסטר למה אין לי תמיד הרבה אפשרויות עם מה לאכול................
משהו שאל אותי את זה.......... ---- אתה אוכל לחם בוסטר בשביל לשמין נקיייייייי? ם_o --- קיצר אני אוכל מזה בשביל להשמין נקי אין לי הרבה מקורות של פחמימות אני יותר אוכל חלבונים אני לא אוכל אורז וספגתי למקור לפחמימות אז לחם זה תחליף טוב ואין בזה הרבה שומן זה בשביל מטרה עליה במסה נקיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לחם שרוף מאבד את כל הנוזלים והמינרלים שלו ,זה לא הכי מומלץ אם יש לך לאכול ביום 10 פרוסות לחם תשרוף 2.
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ועם אני שורף תלחם אז הפחמימות יורדות ?
הלחם חשוב לי הרבה למקור לפחממות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#5 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן, כותרת.
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() וואלה סליחה אחי לא קראתי לפני זה תחוקים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שום סליחה פעם הבאה אתה תורחק מהפורום עד סילבסטר 2018!
סתם :-) אתה לא צריך להתנצל לא קרה כלום.
![]() |
#9 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
אם אתה אוכל לחם עדיף שיהיה מחיטה מלאה ותנסה לשלב עוד מקורות לפחמימה שלא ישעמם לך התפריט
![]() |