|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאן יצאתם אתמול?
בכל מקרה הלכתי עם חברה שלי להופעה בהיכל התרבות של מה קשור, שלום אסייג ורמי ורד. מישהו היה? באמת היה קורעעע שפכו אותנו רק קרה קטע מזה לא נעים לקראת הסוףף, הם עלו בסדר הזה: מה קשור, שלום אסייג ורמי ורד בסוף. המופע התחיל בסביבות 12 וחצי ורמי ורד עלה להופיע הסביבות 2, שכולם כבר עייפים מתים.. זה התחיל מזה שהוא ירד על איזה אחד מהקהל, ההוא נפגע הלך.. אחרי זה עוד שורה שלמה מתחילה ללכת.. ועוד ועוד ועוד.. באמצע ההופעה כבר לא היה לו נעים הוא עושה טוב בוא נפסיק תהופעה מי שרוצה ללכת שיקום ויילך ומי שיירצה שהישאר.. אתם לא מבינים פאקינג חצי אולם תרבות קם על הרגליים והלך ![]() מזה היה לי חראם עליו, ממש בושה אם הייתי במקומו בקיצור שנה טובה לכם אנשיםם =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הייתי בקאצה ובאידאה, את הסכום שהוצאתי על השתייה אני אדע רק בסוף החודש. פשוט באתי למלצרית ואמרתי לה "תגהצי כמה שחסר" - נקווה שלא היה חסר יותר מידי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי במועדון אם החברה מועודון אם סלקציה כבדה חצי מהחברים שלי לא נכנסו סה"כ היה כיף איזה שעה שעה וחצי ואז Grrrr שונא מעדונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח חזק,
מישהו הלך לטי אלוי? איך הייתה המסיבה מעניין תי לדעת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מאיפה להתחיל לספר מה עברתי אתמול... יותר מידי דברים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח חצי היכל התרבות?
פאק איזה ייבוש..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מה שכן לא רצו לתת לצאת ולחזור עם חותמת עד 4.. אז כשהם ראו שאנשים פשוט מתחילים ללכת ב 3 הם נשברו ושמו חותמת =/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמעט ולא יכל להמשיך תמופע.. הוא כזה עושה לאלה שיצאו ראשונים תמחאו להם כפיים וזה שהם הולכים.. אחריהם יצאו עשרות אם לא מאות אנשים.. בסוף הוא כזה עושה: "אני הייתי רמי ורד, נתראה שוב כשלא תהיו עייפים ומגעילים.." פאדיחה אמיתית.. |
|
![]() |
![]() |