|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני מתאמן כבר חודשיים מסודר בחדר כושר (אחרי שנה+/- של אימונים בבסיס ופעם בשבוע בחדר כושר)...
קצת נתונים- בן 20 וחצי. גובה - 1.75 משקל - 68 (לפני חודשיים - 64-65) אחוז שומן (מוערך גס) 12% היקף יד (לפני שבועיים בערך) 37 ס"מ ~ משקלי עבודה (בשביל סדר גודל) - בנץ' פרס - עולה עכשיו ל100 קילו. פולי עליון - 190 פאונד. מילטרי פרס - 56-57 קילו. יד קדמית במוט - 40-41 קילו. תכנית כיום - Abc * 4 פעמים בשבוע. (כל התרגילים 3 סטים, 12 חזרות, 10 חזרות, 8 חזרות - משקלים עולים) A - חזה + קדמית יד קדמית במוט בעמידה יד קדמית W בישיבה (על ספה מיועדת כזאתי שמניחים את הידיים עליה) בנץ' פרס חזה עליון בסמית' (עברתי מחופשי בשביל הגיוון) פרפר במכונה (עברתי מפלייס חופשי בשביל הגיוון) לחיצת חזה במכונה (עברתי מבנץ' פרס חופשי בשיפוע שלילי בשביל הגיוון) B - גב + אחורית יד אחורית - פשיטה עם חבל במכונה יד אחורית - משקולת מאחורי הראש פולי עליון רחב פולי עליון Vבאר (עברתי מחתירה בשביל לגוון) T באר וכמו בנט אובר רק עם שכיבה על הבטן על ספסל (עברתי מהורדת מוט כלפי מטה עם כבל בידיים ישרות בשביל לגוון) C - רגליים + כתפיים פשיטת רגליים במכונה התרגיל במכונה להאמסטרינגס לחיצת רגליים במכונה הנפה מוט לפנים מיליטרי פרס דלתא אחורי חופשי במתקן של הt באר ותרגיל שת'אמת המצאתי בערך - תנועה אלכסונית מלמטה למעלה עם כבל לכתפיים (במצב התחלתי יד ליד המותן הרחוקה ומרחיקה את הכבל כמה שיותר רחוק כאשר היד ישרה... מסובך להסביר) בטן פעמיים - שלוש בשבוע 2 תרגילים 20 חזרות * 3. עכשיו התוכנית עצמה טובה, אבל חשבתי בקרוב לגוון עם Ab למתאמנים יחסית מתקדמים. *הערה - אני לא רוצה לעבוד על רגליים יותר מדי חזק. לא בגלל שאני חושב שזה לא חשוב, אלא בגלל שהרגליים שלי יחסית במצב טוב (לא מקלות הכוונה) ואני לא אוהב רגליים שריריות. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בכלל לא הסתכלתי על התכנית אבל יש לי 2 הערות בשביל:
1. בa וb תתחיל עם החזה והגב ולא עם הידיים 2. אל תעשה הכל 12-10-8 תגוון יום טוב |
![]() |
![]() |