|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() למה כולם אומרים פה שחמאת בוטנים טבעית זה שומן איכותי?
הרי זה עשוי מבוטנים קלויים... ולפי מה שאני יודע הקלייה הופכת את שומן טוב לשומן רע. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 824
גיל:: 17
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() לאו דווקא.
__________________
"הכאב הוא זמני,אך הגאווה היא נצחית" "קשה באימונים,קל בים" "No Pain No Gain" פרטים: גובה: 1.80 מ' משקל: 70 אחוז שומן: 10~11 היקף יד: 36 חוזרים לעסק מסה בכל הכוח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק היום חשבתי על אותו הדבר.
ואפשר לקבל תשובה עם נימוקים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 811
גיל:: 16
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
???
__________________
אין לי חתימה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבוטנים שנמצאים בחמאה לא קלויים !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רשום רכיבים : בוטנים קלויים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כדי ששומן "איכותי" יהפוך ל"לא איכותי", הוא צריך להיחשף לחום גבוה מאוד ולזמן ארוך. קליה היא לא תהליך ארוך... לרוב אין סיבה לדאגה.
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה חשבת שהם יגידו? שהקלייה שלהם על הפנים? ברור שהם יגידו שהחמאת בוטנים שלהם היא מקור לשומן איכותי. דרך אגב קניתי את החמאת בוטנים הטבעית שלהם וזה אחד הדברים הטעימים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() ציטוט:
אחי זה לא מתקרב ל YUM ORGANIC שזה מבוטנים קלויים אבל עזוב הדבר הכי טעים שקיים יותר טעים מ B&D ויותר טעים גם מסקיפי ... בהרבה קניתי את האלה עם שברי הבוטנים עכשיו אני יקנה רגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות. אבל גם ה B&d טעים יותר מסקיפי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() לחמאת בוטנים שלהם יש טעם של בטון,אין על סקיפי עם שבבי בוטנים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל חמאת בוטנים טבעית לייט יש בה ל-100 ג' 36 ג' סיבים והיא טעימה לאללה...470 קלוריות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() הלו? מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בשביל להרוס את השומן צריכים לחמם אותו לטמפרטורה מאוד גבוהה ולשמור עליו בטמפרטורה הזאת הרבה זמן יחסית. תהליך הקליה הוא לא ממש ארוך ואני משער שהוא לא מתבצע ב200-300 מעלות ומעלה, אז לא סביר שהוא יפגע בשומן משמעותית. חוץ מזה, יש סימון תזונתי - אתם יכולים לראות בעצמכם כמה מהשומן הוא בלתי רווי (בתקווה שאין שם שומן טרנס)..
|
![]() |
![]() |