|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בטח כבר שאלו אבל לא מצאתי....
עד כמה לדעתכם קריטי אם אני מתאמן במכון או בבית? חשוב ל ציין שיש לי בבית ספת משקולות לא רעה וסט נאה של משקולות (מוטות קצרים ,w). אני מודע לזה שתרגילי גב קשה לבצע בבית וכן לגבי רגליים.. דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי אימון בבית אף פעם לא יהיה כמו מכון כושר,אבל אם אתה ממש רוצה בבית אז אפשר לנצל את זה עד הסוף
יש תרגילים לגב ולרגליים שאתה יכול להשתמש בציוד שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במכון יש לך מאמן שיכול לפקח עליך ולראות איך אתה עושה..(חוות דעת מקצועית)
במכון אתה פוגש אנשים ורואה בנות מתאמנות.... לפי דעתי כמה ציוד שלא יהיה לך המכון תמיד יהיה טוב יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() הטעם משחק פה תפקיד גדול...
![]() |
#6 |
|
![]() ועוד אני אוסיף... שכשאתה מתאמן בבית אתה מתרץ הרבה יותר כי תמיד יש לך את האפשרות להתאמן בבית בניגוד למכון... המכון נותן מסגרת קבועה ושגרתית..
זה לא כולל את כולם אבל זה כולל הרבה... אני לדוגמא שהייתי מתאמן בבית תמיד הייתי עובד ואז הייתי נח ומדבר עם אח שלי או שההורים קוראים לי או שיש טלפון ובסוף אני אומר "יאללה נו אני אמשיך אחר כך" ודוחה את זה ודוחהאת זה ולא מתאפשר לך להתאמן כמו בן אדם.. שהגעתי למכון קיבלתי משמעת עבודה והבנתי שבבית לא עבדתי נכון בכלל. עוד משהו... שאל את פסיכופת לדוגמא... הוא היה מתאמן בבית תקופה ארוכה לאחר כך התחיל להתאמן במכון... אחרי האימון הראשון הוא פתח פוסט שבו הוא אמר שהוא הבין שכל התקופה הזאת שהוא התאמן בבית הוא עבד עם טכניקה לקוייה ויכול להיות שהוא פגע לעצמו בגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת אהה לא היה אכפת לי להיתאמן בבית אין לך בעיה אתה יכול להיתאמן מתי שתירצה ככה אתה לא מאחר לשום מקום ולא כלום וזה יותר מישתלם כספית אבל רק אם אתה כבר היתאמאנתה במכון ואתה יודע איך עושים תרגיל ותרגיל
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם מתאמן בבית יש לי ציוד.. נגיד הוצאתי 1200 שקל לכל היותר.
ובמכון 2000 שקל לשנה ובבית יש לי תמיד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
ועם כמות זהה של מקשולות ומכשירים? דרך אגב: לרוב המתאמנים הביתיים אין דרך לעבוד על רגליים חוץ מפשיטה וכפיפת ברכיים שהם תרגילים בסיסים וגם אותם אין לחלק.. אין להם אפשרות לעשות סקוואטים ותרגילי דחיקה.. הערה לליאו:ברור שיש ץרגילים בלי משקולות לאימון ביתי אבל מה שבטוח זה שחצי מהמבצעים עושים אותם עם טכניקה לקויה ופוגעים לעמצם בגוף. לא סתם הרוב הגדול מעדיף אימון במכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() נכון מאוד לגבי מה שאמרת ,
הבעיה לדעתי באמת בתרגילי רגליים: אני מבצע סקואטים ולאונגים - די מוגבל גם במשקל וגם בנוחות בבית תרגילי גב - אין פולי ושאר מכשירים יעודיים (לחתירה וכאלו) מה שמשאיר תרגילים שחלקם קשים יחסית לביצוע נכון , מה שבמכשיר אתה עושה בקלות (דגש על ביצוע נכון ולא משקל) עם חזה אין בעיה כמעט וגם לא עם יד קדמית , ביד אחורית קצת חסר לי הפולי... לי מפריע בחדר כושר המחיר, והזמן - להגיע אחרי יום עבודה ארוך,להלתבש ללכת להיכנס מלתחות אימון לחזור הביתה .... המון זמן שהולך מסביב לאימון עצמו שלא לדבר על המתנה בין תרגיל לתרגיך אם המתקן תפוס או משהוא כזה , וזה על סמך הניסיון שלי - הייתי שנה באברי בודי (כבר אין) ושנה בביונד ועכשיו מתלבט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אם אתה נוב מלא במיתוסים = קריטי שתיהיה במכון
אם אתה בבית ויש לך קצת ברזל ומוט מטח או משהו זה לא קריטי אבל כמובן שמכון עדיף קצת (עם כל הזלזול של הגיימר ועוד כמה נובים אחרים שלא יודעים לקרוא זאת עדיין עובדה שניתן לאמן כל שריר ושריר עם התנגדות מקסימלית בתרגילים מורכבים עם טווח התנגדות מתון במשקל גוף בבית בלי ציוד מיותר)
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
רק מה שמציק לי שבכל מכון בארץ הרמה כ"כ עלובה ומה שחשוב להם זה הפוזה והכסף ככה שפשוט אי אפשר להגיע איתם לשום מקום , ואתה משלם 400 שקל לחודש בשביל שלא יהיו לך דאמבלים ללחיצות חזה ולא יתנו לך לעשות סקווטים ודדליפטים. ויתנו לך מבטים אם אתה עושה מטח עם חגורת משקל או בכלל מטח רגיל ( ואין שמה גרביטרון) או שאתה שם פלטות נוספות לסטאק של הפולי העליון. פשוט אין סיבה שבן אדם שהמטרה שלו היא לבנות גוף שרירי \ חזק \ אתלטי \ חטוב לבזבז זמן ב90% מהמכוני כושר בארץ ו 95% מהמכונים המוכרים בארץ והשרשראות עם זאת , בדווקא באותם מכונים הכי כייף ללכת להתאמן מסיבות אחרות כי זה בעצם המטרה שלהם
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי רק אחרי תקופה מכובדת במכון כושר, פתח לך משהו נחמד בבית אם הציוד שנדרש בשבילך
זה עניין של טעם, אני לדוגמא אוהב יותר להתאמן לבד בלי הרבה אנשים אני הרבה יותר מרוכז בעצמי ולא בדברים מסביב
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ציוד כמו לחדר כושר.. אבל יש לי ציוד בדיוק על מה שאני רוצה לעבוד.. ו 2000 שקל אני לא יוציא כל שנה למכון...
בהדרגה אני יקנה עוד כמה מכשירים ביתיים (דחיקה וכו'..). לבנתיים מספיק לי מה שיש לי אני לא רוצה להיות בודיבילר(או איך שלא אומרים את זה) אני בקטע שלהיראות יפה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
|
![]() זה לא ממש משנה את האמת...
ואתה לא באמת חייב לקנות את כל הציוד הזה במיוחד אם המטרה שלך היא איזה מאסה של ככה 70 קילו על 8% כמו דוגמן ממוצע תעשה מקבילים עם איזה חגורת משקל מאולתרת לחזה וליד האחורית באחיזות שונות מטח ליד קדמית ולגב מיליטריפרס \ handstand pushups \ diverbomber pushups או עוד כמה דברים לכתפיים ומתגים לרגליים + גב תחתון + בטן ויש מספיק וריאציות לגיוון מה שאני ממליץ לך להשקיע בו זה מכונת חתירה לאירובי , זה האירובי הכי כייף שאפשר לעשות בבית מול טלוויזיה
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין על מכון למרות שבבית אפשר לפתח אחלה גוף אבל במכון יש את כל מיני מכשירים שנותנים דחיפה קטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או לכל מי שיש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב למנהלים למה יש לי אדום פה בצד מתחת לתמונת פרופיל?
|
![]() |
![]() |