|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו לא חישבתי כמויות רק הרצתי ככה,בקטנה בראש לא במדויק אבל זה עומד לי טוב מבחינת ערכים,אני רוצה רק לדעת עם התזמון טוב,המאכלים וכ'ו.
בוקר: (7:30) שייק שעשוי מ 4-5פירות+200מ''ל חלב+3פרוסות לחם מחיטה מלאה+2פרוסות פסטרמה+כרוב אדום+2ביצים מלאות+חצי גביע קוטג'+עגבניה. צהריים: (13:00-14:00 בערך) חזה עוף+קוסקוס+מלפפון חמוץ+2פרוסות לחם קל לפני אימון (כל יום) בננה+קפה שחור אחרי אימון: (רק ביום אימון) סקופ חלבון+50גרם סוכר ענבים לילה: 3פרוסות לחם מחיטה מלאה+4ירקות+2כפות שמן זית+6זיתים+3כפות חמאת בוטנים+קופסת טונה. לפי מה שחישבתי ככה בקטנה בראש זה יוצא יותר קלוריות מהתחזוקה. 120גרם חלבון ליום ללא אימון ו 150גרם חלבון ליום עם אימון פחמימות יש אני רואה וגם שומן..אין לי כוח לחשב..אז איך זה נראה ככה בכללי? משקל: 61 גובה: 176 היקף יד: 32-33 מתחיל חיטוב חודש הבא אז אני רוצה ממש להביא במסה אז איך זה נראה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() לא אז אני יתחיל לחשב בימקומך .
תחשב תעלה שוב.. |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט אני רוצה לדעת איך זה נראה מבחינת תזמון,אין לי כוח לחשב..אין לי ראש לזה. אולי אחר כך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ארוחת בינים בין בוקר לצהריים ותירשום בהכל שעות אנחנו אל אמורים לנחש |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי שעות..
ואני לא צריך ביניים...אני לא פדחן לאכול בבית ספר איזה פסטה או משהו.. אני אוהב לחלק 3ארוחות לשים כל מה שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ההורים שלך אחים...
לאכול משהו מינימלי שקדים משהו לא פסטה אפחד אל ביקש ממך פסטה |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ^
מה הקשר ההורים שלך אחים,וואלה אתם פה בפורום במחזור או מה.. אתם עצבניים. מה שקדים יעזרו לי ,יש לי מספיק שומן פה,וזה גם לא קריטי..כל מה שצריך לאכול אפשר לחלק או ל 2-3ארוחות או ל 6 אני בחרתי ל 2-3 והרבה אוכל כל ארוחה..יש לי שמן זית,זייתים,חמאת בוטנים זה מספיק תאמין לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Up.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה רע אז לפחות תגידו מה לשפר אל תתנו לי להישאר עם תפריט רע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מה הערכים בפעם המיליון... איך אפשר לדעת אם זה טוב או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ^
בפעם המיליון,אין לי כוח למדוד ערכים,אני רק רוצה לדעת עם הכמות והתזמון טוב אחר כך אני יתאים לערכים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אז לאף אחד אין תשובה בשבילך.. כמות = ערכים ( קלוריות, חלבון, פחמימות, שומן ) קאפיש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() לתתתתת לך אתה כל כך רוצה אז הנה בסבבה
:ארוחת בוקר כל הכבוד היא מעולה! ביניים תוסיף פה ביניים 2 פרות 40 גרם שקדים/אגוזים/קטניות.... מה עכשיו קשור לחם קל אהווו אתה שומע אתה עושה מסה לא חיטוב.......2פרוסות לחם שחור או לבן עדיף אם דגנים עליו.... איפה ארוחה אחריי אימון?? זהו זה מה שאתה אוכל אחריי אימון???? אתה במסה!!!!! לא בחיטוב אז תתחיל לאכול.....ארוטחה אם מינימום 30נ הגרם חלבון +מנה בעלת מינימום 60 פחמימות+פרי+סלט קטן! זה ארוחה יותר נורמלית... לילה סבדר יופי אחריי אמרתי לך את "קצת" הטעיות שלך אתה יכול לתקן ותהיה בןאדם ותבדוק לפני אחריי כמה קלוריות יש הבדל עברתה אין הבדך תבנה תפריט אחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ^
אחרי אימון צריכים 0.8 גרם פחמימה לכל קילו גוף 60*0.8=48 ז.א 50גרם סוכר ענבים ו24 גרם חלבון שזה בא מהשייק אז ארוחה אחרי אימון לפי מה שאמרו זה בסדר.. ביינים,כמו שכבר אמרתי,אין לי זמן לאכול אני בבית ספר ובהפסקות אני הולך לאנשהו אין לי זמן לשבת על סנדוויצ'ים..לכן אני דוחף 3ארוחות שיש בהם המון אוכל הבוקר הלילה והצהריים.. |
![]() |
![]() |