|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שמעו אחיםשלי אני חדש פה ויש לי כמה שאלות ואם בבקשה אפשר תעזרה שלכם
טוב דבר ראשון אני בן 16 ואני 1.55 ואני נמוך מאוד לגילשלי אני יודע שזה נ מוך רצח וכל זה ההורים שלי גם נמוכים זה גנטי טוב שמהו אני החלטתי שגם אם אני ישאר נמוך יעני אני יגיע לבערך 1.60 אז שעדיף שאני יהיה "גמד" שרירי מנופח חחחחח ולא "גמד" שחיף כזה מה אתם אומרים? עוד משהו אני גם שוקל קצת ושמעתי שלגובה שלי אני צריך לישקול בערך איזה 50 קילו אבל אני שוקל 40 יעני אני בתת משקל של איזה 10 קילו אז שמעו בבקשה אם אתם יכולים תייעצו לי איך להשמין! למה אני לא מצליח להשמין!! זהו לעכשיו :):):):) מקווה שתעזרו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם תתאמן טוב ותתחיל לאכול טוב אתה תיראה שאתה תתחיל לעלות במשקל ואל תדאג בעניין הגובה אתה עוד תגבה אתה יכול לגבוה עד גיל 20 משהו כזה כול אחד והזמן שלו אחי
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי למה זה דחוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כי יש לו דייט בערב והוא צריך לגדול עד אז, מה לא ברור????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() נוו תיהיו רציניים השאלה העיקרית שלי הייתה איך אני עולה במשקל? אני צריך שתגידו לי בערך מה לאכול מתי וכמה כי אמרו לי שאני בתת משקל של איזה 10 קילו ואני ממש רזה וגמעט אין לי אחוזי שומן וגם ביגלל שאני לא יגבה עוד הרבה אז אני רוצה לפחות להיות נמוך עם שרירים ולא שחיף מעפן כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() לא גוגל מוגל זה לא מספיק טוב כי זה רק ניפוח של 50% אם רוצים תפוקה מלאה של ניפוח צריך לשתות פופאי דרינק.. מתכון :
2 ביצים + חצי קופסאת תרד ( מאוד מנפח ) + כוס חלב + כף שמן זית + כף רסק \ רוטב עגבניות והכל לבלנדר מערבבים ושותים נהיים סוסים מזה אני ממליץ מאוד מבין? פאניק לא ככה אתה לא שותה כאלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בן אדם שואל למה אתם עונים לו ככה
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() o.0 מה אתה רציני או מה?
אני מדבר איתך ברצינות אני רוצה להשמין איזה 10 קילו ואני צריך תעזרה שלכם אם אתם יודעים איך לעלות אני מתכוון תגידו לי איזה דברים לאכול מתי וכמה לדאך מהירה להשמין |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() תבנה לעצמך תפריט לעלייה במסה
על תקשיב לילדים האלה אולי הם יותר גדולים ממני אבל המוח שלהם ממש לא... אתה צריך מסה תבנה לעצמך תפריט לעלייה במסה, אתה מתאמן אני מקווה ... אתה צריך גרעון קלורי של 500 קלוריות נגיד אתה שורף ביום 1500 קלוריות במנוחה אתה צריך 2000 ימים אם אימון 2200 בערך תחשב לעצמך מקווה שעזזרתי