|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נניח היום עשיתי רגליים, עדיף לי לעשות את האירובי ( ארובי די עצים) היום אחרי האימון אנאירובי של הרגליים או מחר?
השאלה אם זה לא דופק את ההיתקדמות של הרגליים ( לא לאמן שריר יום אחרי יום) או יותר מידי עומס? אם אפשר תשובות עם הסבר. תמיד טוב לילמוד עוד משהו :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() בכללי בדרך כלל לא עושים פעילות אירובית אחרי אימון רגליים כי אתה תשוש מהאימון רגליים ואתה בקושי זז איתם,בקטע של האם זה פוגע לעשות אימון אנאירובי לרגליים ולמחרת אימון אירובי אין עם זה שום בעיה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חשבתי על הקטע של העיפות. תאמת שאני לא מריגש עיפות בשררים, אבל בסוף הפעילות אני יותר גמור בכללי ( כשה אני עושה גם אנאירובי רגליים)
במחינת השררים אין בעיה לעשות אירובי כול יום? כול עוד שאתה לא מגיע לאימון יתר או משהו כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה אחרי רגליים אירובי בהרגל שלי ככה שזה לא מפריע לי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ^^ אין בעיה..
ושתעשו סטים כבדים של סקוואט/דד ליפט+לג פרס+סופר סט של כפיפה ופשיטה אני רוצה לראות אותכם עושים אירובי P:
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תלוי במאמץ של העבודת רגליים, אם זה ממש מטיש אותך אז רד מאירוב, אם לא תעשה.. ורק שתדע שאימון אירובי אחרי אימון לא אמור לקחת יותר מחצי שעה
מה שכן ויכול להיות טוב בשבילך, זה לעשות תאירובי לפני העבודת רגליים זה יהיה מעולה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות רגליים לפני אירובי אבל תלוי אם זה לא מפריע לך וקשה לך אז סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה ממליץ ? אני אחרי אימון רגלים הולך כאילו כושי הפתיע אותי ....
יום אחרי אימון רגליים אני עוד שוקל אם לעשות אירובי או לא מרוב שהרגליים הרוגות , עצה שלי תסדר תאירובי יום לפני אימון רגליים וככה זה מסתדר בובלה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לעושת אירובי אחרי אימון רגליים
עוזר להתאוששות |
![]() |
![]() |