|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() אז ככה, בטח לכולכם יצא לצחוק וליהנות מהסרטונים של גל שמש (goldeng) ביו-טוב (אלאדין, הנסיך הפרסי, וכו'..),
וכולכם או לפחות רובכם שמעתם עליו. ממש לפני כמה דקות הוא פירסם סרטון, ובו הוא מודיע שאחיו הגדול, אריה רפאל שמש, חולה בסרטן המוח, וזקוק לתרומות חודשיות כדי לשרוד את המחלה בעזרת התרופות: אווסטין ו-CPT 11. בגלל המחלה, הוא כבר לא יכול לבצע פעולות מאוד פשוטות ובסיסיות לכולנו, כמו למשל לאכול, להתלבש, להתקלח וכו'. http://www.youtube.com/watch?v=0KZT3hivPv0 בסרטון הבא תוכלו לראות הכול, ואולי אחרי שתראו אותו, אחד ממכם אפילו יוכל לתרום למימון התרופות של אחיו. בתור אחד שמכיר מהאינטרנט את גל הרבה זמן, לקחתי את היוזמה ופירסמתי כאן את הסרטון הזה בלי שביקש, ואני מאחל לאחיו ולמשפחה שלו רק שירגיש טוב ויחלים מהמחלה..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() הקפצה בלאט
מה אין לכם שום דבר להגיד על זה ?
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אין מילים, אני אנסה לתרום איך שהו...אפיץ את זה...
לא צריך לקחת את הבריאות שלנו ושל מישפחתינו כמובן מאליו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :s פאק.
לא ראיתי. מה אני אגיד לך- יש לי אבא במצב רע לא פחות, גם כן סרטן, אומנם הוא מתפקד, אבל סרטן זה סרטן. 2 גידולים במוח וסרטן בריאות, אני לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות בכל רגע נתון וכמה קשה להעביר יום בלי לחשוב על זה. אני מאוד מעריך את גל שמש, הצחיק אותי מאוד עם הסרטונים של אלאדין. שיהיה לאחיו החלמה מהירה, מסכן הבן אדם. שלא ידעו צער, שיגמר על הצד החיובי.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() עצוב,לדעתי כל מי שיכול ליתרום בדרך כל שהיא להפיץ או כסף פשוט מצווה שחובה לעשות.
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מחלה קשה גם את סבא שלי ז"ל זה לקח לא עלינו מקווה שיגמר לו על הצד הטוב ביותר
והלוואי ויקרה לו נס
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() הפצתי את הלינק לחברים , מקווה שיחלים
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne