|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מועדון ואלי לפני זה איזה הופעה
מה אתם?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מסיבת וילה פרטית בסביון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כינרת:|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מרתון סרטים וסלט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רואה הופעה של נינט בחדרה:[
ואז כניראה אולי לעשן ולישתות קצת
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עובד חוזר מהעבודה בערך ב9 בערב הולך לאיזה הופעות מסריחות ומשתכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() הולך לפארק בפתח תקווה (חח כי אני גר שם ליד)...מיליון אנשים בדרך כלל יש שם..הופעות ריקודים..בנות...(בנים? O: )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() חחחחחחחחחחחח רוק עצמאות 2008 יהיו הרבה פריקים מגעילים להרביץ להם.. וכמה נורמלים.. חח ולא אני לא פריק.
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() על האש עם חברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() סופר קלאסיקו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מנגל בבית של חבר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רוק העצמאות כנראה..
אחממ אנטון....
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אממ 11 על האש ככה איזה שעה שעתיים לטרוף אוכל קצת שתייה משם לעיר לשתות להשתכר ואז לעשות כיף קצת ברחובות לראות הופעות מה שיהיה או שיש מצב פשוט ללכת למסיבה ואז לעיר :]
!
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אבל יש היתחיבויות קודמות יאללההההההה בארסה ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() משפשף
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אני כנראה אראה סופר קלאסיקו אם יתאפשר, ואז אני אצא עם להסתובב קצת לראות חגיגות. למרות שאני דיי שונא את ההתקבצות והצפיפות, כל מקום ספריי שלג, כל דביל שחושב שהוא מכיר אותך בא בסטלבת להשפריץ עליך\ על האוכל שקנית. אבל לשבת בבית זה לא בא בחשבון, ואין סידור אחר חוץ מלצאת לאמפי לעוד יום עצמאות סטנדרטי, אז יאללה למה לא... בלי שום קשר שיש על האש היום בצהריים ואני לא יכול לחכות! ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סופר קלאסיקו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה הסופר קלאסיקו הזה?
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אללההה היום בערבבב נרגילההה ושתיהההה ונינט המכוערת הזאתתת (למרות שאני יזרום איתה אם היא תציע משו...
![]()