|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אוהב חדר כושר
עוסק ב:: בלעבוד
חדר כושר: כרגע אין
|
![]() האם שווה לי להשתמש באבקת חלבון בתקופת הצבא?
יש חדר כושר או יותר מכולה של כושר שיש שם כמה דברים מינימליים וזה בסדר לפי דעתי.... הבעיה יותר זה עם שעות השינה שלי והאוכל.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לצרוך אבל השאלה אם במכון שאתה מתאמן יש משקולות שיביאו באמת מספיק גירוי לשריר כדי שתיהיה סיבה מוצדקת לקחת... וכמו שאני יודע בצבא אין טונה במים ויש פריסות 400 פעם ביום של חרא טהור (סוכר) ויושנים בקושי 6 שעות שינה במקרה הטוב 5 (והגוף לא מספיק להתאושש וכדומה) בקיצור בצבא זו בעיה אחת גדולה לא הייתי קונה אבקת חלבון בתקופה הזו כי לדעתי זה ביזבוז כסף התפתחות יהיה ממש קשה לראות... שיהיה בהצלחה בכל מקרה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי מאד מה אתה עושה בצבא.
תנסה לבנות תפריט שיתאפשר לך לעמוד בו עם האוכל הצבאי ותבדוק אם אתה זקוק לתוספת של אבקת חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה יעזור אם תגיד מה בדיוק יש לך במכולה.
כמה זמן ביום אתה ישן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() משה, כי הצבא הוא יחידה אחת גדולה. איזה שטויות, יש יחידות עם יותר תנאים ויש עם פחות. יש אנשים שיכולים לשמור יפה מאוד על מאסה בתקופת השירות, אם הם ביחידה מספיק טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אוהב חדר כושר
עוסק ב:: בלעבוד
חדר כושר: כרגע אין
|
![]() הבעיה הכי גדולה כאן זה המיעוט בשינה.... אני לא ישן יותר מ-3,4 שעות ביום מהסיבה הפשוטה לצערי.... שיש לי לו"ז, ניקיונות ארוחות שצריך לקום ולהתלבש אליהן, לפעמים צריך לעזור לרס"פ.... ובין היתר הדבר העיקרי שאני עושה-שמירות ומשמרות.... ואני גם עושה 8/8(מי שלא הבין 8 שעות שינה 8 שעות שמירה) ככה שזה לא כ"כ מתאפשר להתאמן בצורה תקינה בעיקר בגלל העניין שעד שאני מגיע לבסיס מהשמירה עצמה זה כבר פחות מ-8 שעות שינה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בטוח שרק מג"בניקים שומרים 8-8.
בכל מקרה תנסה לישון 6-7 שעות ביום. אם לא אז אני חושב שכדאי להמנע מאימונים אינטנסיבים כי אז תגיע לאימון יתר. תקנו אותי אם אני וטעה. |
![]() |
![]() |