|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ת,אמת שרק עכשיו גיליתי את זה..
אני מקווה שיש פה בפורום כמה אוהבי כדורסל..אז חשבתי שזה יעניין אותכם קוראים לו ג'ורדן פארמר, הוא משחק בלייקרס ות'אמת שהוא שחקן ממש טוב, הוא אפילו נבחר בסיבוב הראשון של הדראפט ועכשיו הוא משחק עם הלייקרס במשחקי הגמר נגד בוסטון הוא 1.88 ושוקל 81 קילו, יש לו ממוצעים של 5.2 נקודות 1.40 ריבאונד ו1.1 אסיסטים. כמו שאתם רואים הוא לא תותח על אומשהו..אבל הוא רק רוקי, והוא עושה עבודה נהדרת הוא אפילו פותח לפעמים במשחקים.. רק שתדעו שאבא שלו ישראלי.. הוא הגיע לארצות הברית אחרי הצבא.. ואמא שלו אמריקאית יהודיה.. אז באמת כל הכבוד לו, הוא הביא לליקרס אלפי אוהדים יהודים ושיהיה לו בהצלחה! ![]() נ.ב GO LAKERS!!!!!!!! הנה כמה תמונות שלו- http://pictopia.com/perl/get_image?p...oto_id=1064420 http://cache.daylife.com/imageserve/...IC2Nt/340x.jpg http://www.nba.com/media/lakers/farmer_300_061208.jpg מקווה שאהבתם! חחח ![]()
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש את המאמן הכי גדול בהיסטוריה של הנ.ב.א רד אאורבך ז"ל שהיה יהודי גאה וזאת לא הזכרת ושם הוא אגדה
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני יודע על המאמן..
אני דיברתי על שחקן..שהרבה מאוד זמן כבר לא היה אף שחקן יהודי בnba
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושיביא כבוד לעם היהודי!! כל הכבוד לו! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב-
אם אני לא טועה, נירא לי שהוא בא מucla אחלה קולג' שמספק לnba הרבה מאוד שחקנים(המפורסם שבהם הוא ברון דיוויס)
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רק 188 וב- Nba ?
תאמת לא משנה גבוה אבל לפחות צריך 190 לדעתי.. אני 196 עכשיו חחח גבהתי עוד קצת. רציתי ללכת ללמוד כדורסל אבל אני לא אתלט כמו כול אלה... ויש שחקנים שהגובה שלהם זה 2.10 ב- Nba ממש חיות... אבל תודה על המידע אחי לא ידעתי שיש לנו אחד משלנו שם טוב לדעת, בוקר טוב הרבה מאסה ומשקולות ![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואגב האבא החורג שלו פאמר ישראלי האבא האמיתי שלו אפרו-אמריקאי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה כבוד
באסה סלטיקס מובלילים כבר 2 0 יאללה לייקרס
![]() |
#10 |
|
![]() כמובן שכבוד לנו, העם היהודי
וכנ"ל לגבי רד אורבאך האגדי ובימים אלו עמרי כספי מתאמן/נבחן בשורותיהן של כמה קבוצות מה-nba, ומי יודע, אולי הוא ייבחר בסיבוב הראשון בדראפט, מה שיבטיח לו חוזה עם אחת מהקבוצות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() שנה הבאה יהיה עוד יהודי באןביאי
כספי |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה.. עם הגובה שלך ומסה אתה אמור להיות שחקן ממש טוב. ובקשר לגובה של השחקן.. יש את נייט רובינסון מניו יורק ניקס, גובה 1.74 ומטביע שחבל לך על הזמן! הוא גם זכה בתחרות ההטבעות לפני שלוש או ארבע שנים כשהוא קפץ מעל מישהו והטביע.. זה רק מוכיח שלא משנה מה הגובה שלך, אתה תמיד יכול לשחק כדורסל, ועם הרבה מאוד עבודה אתה גם תגיע למצב הזה שבו אתה רואה את הטבעת בגובה העיניים(חחח הלווי עלי!!) ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא טוב מספיק בשביל לשחק בnba.. תחשוב על זה.. בשביל לשחק בnba, הוא צריך להיות ממש תותח בליגת העל.. משהו כמו מוריס הייתי רוצה שהוא יגיע לשם.. אבל לא נירא לי שהוא ברמה מספיק גבוה
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עד לפני שנה היה לדנבר שחקן שהגובה שלו היה 1.65 היה מחליף של אייברסון, כיום יש את רובינסון אתלט אדיר הוא 1.71. נכון 1.88 זה לא גבוה יחסית לכדורסל אבל לא חסר שחקני Nba בגובה הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת הסיבה שאני אומר שכספי לא ברמה של הNBA.. הוא שחקן טוב.. אבל לא מגיע לרמה של מוריס.. ועוד מוריס היה שחקן ספסל..אז כספי בכלל לא היה משחק
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה זה אומר לא אתלט?
שאני לא שיחקתי אף פעם כדורסל רציני אני גם בקושי יודע תחוקים ושלא נדבר על הטבעות.. אולי עם אני יכנס לקבוצה עכשיו וילמד 4 שנים יצא ממני משו אבל זה בעולם הבא כמו שאומרים חחח עכשיו אני עושה צבא וזה למי יש זמן... שחקן נולד להיות שחקן כדורסל... למרות ששמעתי שיש מישהו בnba שתהחיל מגיל 20 ככה.. ועכשיו הוא שחקן ממש טוב.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה יש שחקן ישראלי יהודי בקבוצה של הוסטון(>טקסס>קליברס)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
הוא עבר בטרייד למילווקי ונתן שם חצי עונה טובה בעונה שעברה (06/07), והעונה הוא נעלם לגמרי בשארלוט. http://www.nba.com/playerfile/earl_b...eer_stats.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא היה שחיין עד גיל 19, ואז המאמנים המליצו לו ללכת לכדורסל(בגלל הגובה) וגילו שיש להם שחקקן ברמה של NBA(חח) ואחרי כמה שנים הוא נבחר בדרפט אבל הוא פשוט ענק וגם יש לו הרבה כשרון(והרבה הרבה מזל)
![]() |