|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אחד בבי"ס (השנה סיים י"ב) ענק כמו מקרר מפוצץ שרירים. (כזה גודל לבן 18 עוד לא ראיתי, גם לא פה בפורום). בקיצור אני יודע שהוא סלקטור בכמה מעודונים פה באזור שלנו.
סתם רציתי לדעת איך מתקבלים לזה? מה הקריטריונים? צריך קורס מיוחד? מישהו פה עבד פעם /עובד כסלקטור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לך תשאל חברות אבטחה שאתה רואה במועדונים וכאלה.
אותי באחת מהפעמים תפסו באמצע מסיבה ושאלו אם אני רוצה לעבוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם הייתי בבאר שבע אחיי, אבל לא סלקטור סלקטור כמו הקרנפים שבכניסה הייתי בפנים
יש מצב שתצליח אבל לא כמו שאתה רוצה לא נראה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() למה סלקטורים מקבלים טוב ?
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי במקרה קוראים לו אליאב?
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הסלקטורים ה"רציניים" מקבלים הרבה יחסית בגלל רמת הסיכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חבר טוב שלי היה עד לא מזמן מאבטח ב-"נייט" בתל אביב (איפה שהיה את הרצח עם היריות לפני כמה חודשים). תאכלס ממה שהוא אמר, כל לילה זה אשכרה זירת קרב אבל הוא הרוויח בהתאם (ועל שעות נוספות ושעות מסויימות הוא היה עושה אפילו יותר).
יש לי גם כמה חברים מאבטחים בפורום בבאר שבע עושים כסף סבבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה צריך את הכאב ראש הזה?
תעבוד במלצרות ברמנות הרבה יותר כסף טוב ועם הרבה פחות כאב ראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חברים בכיתה י' סלקטורים
והם לא כולכך גדולים יש לי חבר בן 18 בערך כולו מטר 70 על 55 קילו והוא שומר אבל לא במועדונים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ליטוף לאגו זה בטח הא?
![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש חברות שמירה ויש חברות אבטחה , חברות שמירה גם שחיפים יכולים להתקבל כי זה כולה לשבת ליד איזה דלת ולגרבץ עם mp3 באוזן...
יש חברות אבטחה שזה חרא של דבר מקבלים את ה200-300 שקל על משמרת של 5-8 שעות אבל וואלה יש מקרים שאתה אשקרא בא לעבודה בשביל לריב מכות זה לא שווה את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
משתמש פעיל
|
![]() נראה לי אתה מתכוון לאליאב
חחח עלק אין בן 18 פה שיותר גדול ממנו תראה תמונה שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חיים אתה מדבר על תותחים באמת שאין הרבה כמוהם , בנושא פה מדובר לרוב על אנשים חסרי השכלה שאין להם מה לעשות בחיים או על רוסים שחוץ מכוח אין להם שכל לעשות שום דבר אחר..או על ילדים שחושבים שזה פוזה להיות מאבטח ולריב מכות עם אנשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אליאב, תרשה לי לתקן אותך.
עוד שהיית בן 16 לא היה אף אחד עד גיל 18 יותר גדול ממך ![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב - תפסיקו להחליף סלקטור במאבטח!!!!!!! זה לא אותו דבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אני תמיד פה.
רק שתמיד אין לי זמן.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא דיברתי על אליאב ואני לא מכיר אותו בכלל. מישהו שהיה בבי"ס שלי וסיים השנה, לא נראה לי שהוא פה בכלל.
ודרך -אגב היום יכול לבוא לך אחד עם סכין ולהרוג סלקטור מקרר אבל ולעומת זאת יהיה איזה שחיף מטר שישים שלמד קרב מגע ויזיין לדוקר את הצורה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סלקטור שוררר ראיתי עכשיו בפורום הבנאדם בגודל של הטיטאניק
|
![]() |
![]() |