|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עמית בן שבת
עוסק ב:: איש מכירות
חדר כושר: דרך הגוף יבנה
|
![]() אז ככה
אני רשום בישראל בודי ויותם טלר בנה לי את התוכנית אחרי שלושה חודשים של חיטוב התחלנו עליה נקייה במאסה בתקופת החיטוב ירדתי בסביבות ה 12 וחצי 13 קילו שמתוך השלושה חודשים בחודש השני לא ירדתי כלום עכשיו ממה שהבנתי פה בפורום למשל בתקופת חיטוב צריכים לשמור ממש יפה וזה מה שהלך אצלי חוץ משישי שהייתי אוכל מה שאני רוצה מהרגע שאני מסיים את האימון של שישי עד יום שבת אחרי הארוחת צהרים זה עזר לי להחזיק את כל השבוע שיבוא עכשיו השאלה שלי היא כזאת הבנתי שיש שתי סוגי עליה במאסה אחת מלוכלכת ?? ואחת נקייה שזה מה שאני עושה עכשיו אז מה שקורה זה שאני עדין צריך לשמור כמו ששמרתי בחיטוב מבחינת כמויות ??? ומה קורה בסופי שבוע??? ומה קורה איתכם בסופי שבוע? איך נראה התפריט שלכם בימים האלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() תחשוב על זה ככה.. ככול שאתה אוכל יותר נקי במאסה ומנסה לא ללכלך ולא לרמות,
בחיטוב תיהיה לך פחות עבודה, היא תיהיה אומנם, אבל לא יהיו שם את אותם קלוריות לא רצויות של קוראסונים שאימא שלך שמה על השולחן שטחנת בלי להכיר בחשיבות שזה בשביל האורחים, (או בשביל שאתה תתפתה לצאת מהפיתוח גוף ותפסיק להוציא 800 שקל על אוכל בחודש ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק ביום שישי אני אוכל מה שאני רוצה מהרגע שאני מסיים את האימון בצהריים וגם אז לא משהו רציני עד הארוחת שישי שאחריה אני אוכל " הרבה" ופה ושם מרשה לעצמי כמה קוביות שוקולד או חתיכת עוגה תראה יכול להיות שאני סתם מלחיץ אצ עצמי וזה סתצם שטויות כי פשוט אני מרגיש קצת כבד אחרי כל האוכל הזה ואני כאילו מצטוער שאכלצי את כל זה רציתי גם לדעת איך אתם אוכלים כולכם בשישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני הורדתי משקל כמו שלך גם אני סיימתי חיטוב עכשיו ואני בקושי מבין מזה עליה נקיה.. חח מה אחר כך שוב צריך חיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי באופן קבוע לאכול פעם בשבוע מה שאתה רוצה דיי דופק את ההרזיה.
צריך לשים גבול, אז לאכול את הארוחת שישי ואולי משהו מיוחד שהכינו לך בשבת בבוקר זה סבבה אבל כל היום לדחוף שוקולדים וכל מה שאתה רוצה ברגה שהגעת הביתה במשך יום שלם זה מוגזם |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() עלייה נקיה זה עליה במסת שריר תוך עלייה מינימלית בשומן..
אם אתה רוצה לדפוק ציט פעם בשבוע ופוחד שזה ידפוק אותך אתה יכול להוסיף אירובי באותו יום או לאכול פחות פחמימות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() או קי תודה לכולם
![]() |
![]() |