|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() דוקטור תראה מאז שהתחלתי להתאמן גם לפני חודשיים+ שהייתי מתאמן אז כמו כוסית התחיל להיות לי בעיה בגב,
הבעיה הייתה שניהיה ל יפסים בגב כן פסים כאלה.. אן לי מושג למה הפסים האלה הייתי אצל רופא עור ושאלתי אותו הוא אמר בגלל המשקולות בלי שאמרתי לו שאני מתאמן, השאלה שלי מה אני אמור לעשות במצב הזה יש דרך לגרום לקח שלא יהיה פסים? אשמח עם תענה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה מדבר על סימני מתיחה אתה מוזמן להריץ חיפושים
בגדול זה חלק מהעליה במסה אצל אנשים עם עור דק ובהיר הפתרון בשבילך זה להעלות מסה לאט לאט ונקי כדי לתת לעור זמן לגדול מה שכבר קיים פחות יראה כשתהיה שזוף יש קרמים שאמורים לעזור ומכילים ויטמין אי לדעתי הם חסרי תועלת ובזה אפשר להגיד שיש לי המון ניסיון סימני מתיחה בחזה, כתפיים, גב, ידיים, רגליים, בטן... זה לא נורא לא נורא בכלל.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אן לי עור כול כך בהיר יש לי עור כמו שיש לך בתמונה של החתימה בערך אותו צבע עור, איך אני אמור לדעת עם סימני מתיחה כול מה שאני רואה זה פסים אפשר לזהות איכשהו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() זה יכול להיות גם נימים שהתפוצצו או סתם למשל סתם משקולת שנצמדה אליך... תעשה חיפושון בפורום ובאינטרנט
stretch marks - זה המינוח באנגלית
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אוקיי כדי להבין את הקונספט קח שקית, תמצא אותה במים בלחץ גבוה, ותראה איך היא נקרעת. ככה העור שלך. השריר גדל והעור שעוטף אותו פשוט נקרע ונוצר איזור של עור מעוות. כדי למנוע את זה בעתיד תשתדל לעלות במשקל לאט לאט כדי שעור יצליח לגדול איתו, ובגדול אין דרך לטפל למעט לשזף את העור עוד ועוד או לחילופין להוריד מהמסה.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל לא ממש גדלתי בזמן שאני מתאמן עליתי בערך 6-7קילו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() קיבלת את חותמת הבודיבילדר
![]() בכל אופן אין מה לעשות מלבד להשתזף. יש תזה שאומרת שצריך לשמן את העור כדי שהעור ימתח ביתר קלות בכל אופן הסימן הוא כתוצאה מחוסר בקולגן וזהו אחד הסימנים לאנשים שעולים במשקל בצורה פתאומית/מהירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה בוכה חכה אני יעלה תמונה של הידיים והחיבור של הכתף לחזה נראה כאילו עבר לי שם טרקטור שחורש קציר אבל אין מה לעשות זה אחד הדברים המינוריים שהקרבתי בשביל התחום הזה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שום דבר לא עוזר מניסיון גם עלייה נקייה לא עוזרת זה עדיין גדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() יכו ללהיו תשזה גנטי כי לדוגמא עליתי המון במשקל ואין לי סימני מתיחה וחבר שלי לא תמאמן בכלל ויש לו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
לענין- הפסים הם כנראה תגובה טבעית של הגידול במסת השריר. לא צירפת צילום של הפסים ולכן קשה לי להתרשם. אוכל לעזור יותר אם תשלח צילום. בהצלחה!
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() ד"ר ראיתי את הפסים המדוברים.
פשוט סימני מתיחה. אין לך כ"כ מה לעשות עם זה חוץ מלהישתזף שזה מטשטש את זה קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned