|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין בזה אבל ראיתי שיש 3סוגים של ש"ש (קוואקר מובשל, ש"ש סובין מבושל וקוואקר לא מבושל)
אני רוצה לקנות מישו יכול להציע לי מה עדיף מה3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא 3 סוגים, הקוואר המבושל והלא מבושל זה אותו דבר.
פשוט זה תלוי איך אתה מודד את זה אחרי הבישול הערכים משתנים... בד"כ מודדים לפני בישול. אני אישית קונה את השיבולת שועל קוואקר בקופסא של החצי קילו..(500 גרם)... White oats.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואחרי בישול של זה הערך הקלורי יורד???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אחרי בישול השיבולת שועל סופחת נוזלים והכמות משתנה... נגיד אתה מבשל 100 גרם לפני בישול אז אחרי הבישול זה יהיה 300-400 גרם נגיד...
אבל אני אוכל את זה לפני בישול אני לא אוהב את זה מבושל... שותה את זה בשייק של הבוקר. (שם בבלנדר את הש"ש, אבקת חלבון, מעדן או פרי, קוביות קרח, קצת חלב וזהו..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הערכים לא משתנים.
אם למשל תקח 100 גרם שיבולת שועל, תבשל ותאכל את כל הסיר שבישלת, אכלת את אותם ערכים. |
![]() |
![]() |