|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פיייייייייייי הרג אותו
![]() ישב עליו כל הקרב. אני מודה אני לא מבין גדול בMMA אבל i call it as is see it הוא פשוט שלט בו כל הקרב פירק אותו לגמרי. גם לפי השידור אני מבין שהוא הוכיח את עצמו. משהו מכיר את היריב שלו הוא נחשב בעל מוניטין או שסתם זרקו לו משהו כדי שיוריד אותו ויצבור W אחרי הפסד בבכורה ביו אפ סי ל פרנק טריג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() עכשיו אני רואה, מזל שכתבת ספויילר הספקתי להעיף למטה את הגלגלת ולא לקרוא מה כתוב
![]() יאללה צפייה מהנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.myvideofight.com/video/uf...g/index-5.html
פיי לסנר פשוט זיין לו ת'צורה השני לא עשה כלום פשוט כלום
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שהוא זיין אותו הוא זיין את כל מי שאמר שהוא סתם פרצוף יפה ומפורסם שהגיע כדי לימכור כרטיסים! הבן אדם לא משחק, הוא מיתאמן 9 שעות ביום, תחפשו את הufc all accec עליו, שראים את השיגרת יום שלו..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() והיריב שהוא ניצח נחשב ללוחם טוב היו לו כמה קרבות אם נוגיירה והוא ניצח את צ'אק קונגו כך שהוא לא פרייר בכלל. ולסנר בחור בעל פוטנציאל ענק הוא יהיה אלוף משקל כבד בעתיד ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה קצת לא כוחות
מה היו יכל לעשות שדבר כזה שוכב עליו אני דווקא שמח שלסנר הוכיח את עצמו אולי זה יוביל לעוד מעברים מהאבקות בידורית לmma אני בעד אנגל נגד לסנר בקרב כזה או בכלל קורט נגד משהו לא משנה מי. אלה לגבי ufc אך זה הולך הדירוגים? מה צריך לעשות כדי להיות נאמבר 1 קונטנדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש למישו לינק אחר?
זה לא עובד לי ודור אחי צריך לעבור דרך מסויימת של קרבות וניצחנוות עד שאתה נראה טוב בעיניי ההנהלה אני חושב ואז אתה מקבל טייטל שוט אני לא בטוח שזה ככה,אבל אני חושב.. ד"א איזה מספר קרב זה של לסנר בufc מאז שהוא בא? ראיתי רק את הקרב הראשון שלו שהוא הפסיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה הקרב השני שלו אם אני לא טועה.
הקרב הראשון שלו היה נגד פראנק מיר לפני חצי שנה וכמו שידוע הוא הפסיד לו.
![]() |
#9 |
|
![]() זה הקרב השלישי שלו ב mma
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אנדריי אורולובסקי שולח אותו לאישפוז...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה נכון אחי ,אבל אתה לא יכול עדיין להשוות את לסנר ללוחמים ברמה של אורלובסקי תן ללסנר כמה שנים והוא יהיה לוחם מן השורה
![]() |
#13 |
|
![]() אל תהיה בטוח בכלל
אפשר לחשוב מי זה אורלובסקי סה"כ נראה כמו איזה שילוב של עפרד זאב
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הבנאדם פשוט קרנף!!
מהשניה הראשונה הוא פשוט נכנס ביריב בכל הכוח!! אחלה קרב!!
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() לסנר משתפר משתפר אבל אני לא מאמין שהוא אי-פעם יגיע לרמה של התותחים הכבדים בהתחשב בעובדה שהם כול החיים שלהם עוסקים אך ורק בזה, לעומת לסנר שנכנס לתחום רק לא מזמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לסנר היה אלוף ארה"ב בהאבקות קלאסית, ויש לו מלא תארים בכל מה שקשור בהאבקות... ככה שיש יכולות זירה רציניות, חוץ מיזה הגודל שלו מטורף, לא ניראה לי שיש מישו בufc אם פלג גוף עליון מיפלצתי כמו שלו.
![]() |
#18 |
|
![]() זה שהוא נכנס לזה לא מזמן לא משנה כל כך הרבה
יש לו טכניקה מצויינת על הקרקע ועכשיו הוא רק משפר אותה אפילו עוד אגרופים אולי חסר לו קצת טכניקה אבל כל אגרוף שלו זה פטיש בראש אני מאמין שהוא יהווה תחרות קשה מאוד לאורלובסקי סילביה ושאר האנשים בקטגוריה שלו היחידי שאתה יכול להגיד בוודאות שאין לו סיכוי נגדו זה פידור
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם הוא היה אחד מהטובים ביותר,כיום ירד ברמה בצורה די משמעותית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מבלבל במוח, לאסנר כל החיים שלו עסק בהאבקות ויש לו רקע מצויין בכל בקשור לקרבות מגע
|
![]() |
![]() |