|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() "אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, הבנתי שהכי יעיל זה ab, אבל המאמן שלי אומר שזה לא בריא לי כי אני עוד צעיר ו3 שרירים באימון זה עומס רציני.
אם אפשר תגובה בונה בנושא ממישהו שעבר קורס, או שיש לו מושג בתחום, אני אשמח לקבל תגובה פה מארבל, רןz, ד"ר מאסל כדי שיהיה לי סדר בראש" אני בן 15 וחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני אומר לא להקשיב למאמן החופר בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואני מבין שיש לך תעודת הסמכה להיות מאמן
וגם קצת קצת יותר ניסיון , אם אני לא טועה , תקן אותי אל תקטול פה מאמנים על ימין ועל שמאל אתה יודע מה מצבו של הנער הזה ? אתה יודע באיזה רמה הוא נמצא ? מאמנים שעם כל ההערכה אליך ידידי יש להם קצת יותר ניסיון בתחום ולא לשווא הם מאמנים תחשבו טוב לפני שאתם מגיבים אתה הרי בכלל לא מכיר את הנער אז למה לזרוק סתם דברים
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אחד שיודע.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זנוד אני מסכים איתך בכלליות אבל במקרה הזה ספציפי אני מספיק עם the one
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אין כאן וויכוח
אתה לא ידוע מה באמת הסיפור האמיתי הרי ... לך תדע אולי הוא נתןלו את התירוץ של הגיל , אולי הוא פשוט עדיין לא מוכן לזה לך תדע לא כל אחד חיית מכון בגיל הזה כמו סטס אולי הוא ילד עצמות שיכול לפגוע בעצמו באמת אולי אם הוא יתן יותר מידע על עצמו ואולי יעלה תמונה או משהו נוכל לכוון אותו ביעלות .. ככה באוויר לזרוק דברים זה לא לעניין
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אין לי מצלמה וגם אין פלאפון עם מצלמה אבל כשתיהיה לי הזדמנות אני יעלה תמונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
והוא נתן לו abc, נו תעשה לי טובה אין פה שום קשר לכלום, הבן אדם בריא והוא לא נכה או משהו. המאמן שלו הגיע למסקנה שבab אתה מאמן 3 שרירים כל אימון וזה הרבה(בfbw אתה מאמן את כולם אז אסור להתקרב אליו?) ונגיד אתם מדברים על העובדה שאולי ab עצים מידיי בשבילו- אז למה המאמן הביא לו abc? אחד שיודע לרקוד סלסה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ככה איקס זה יום מנוחה
abcxaxx bcaxbxx cabxcxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() שטויות במיץ. גם אם יש בעיות מסויימות לאותו מתאמן, אפשר לאמן גם 4,5 ואפילו 6 שרירים באימון, בעצימות ונפח נמוכים ולא להגיע למצב של אימון יתר. מה, אי אפשר לתת "רק" תרגיל אחד לכל שריר?
הכל זה פונקציה של עומס כמותי - כלומר כמה נפח יש באימון (כמות סטים, חזרות ותרגילים) ועומס איכותי באימון - כלומר באיזה עצימות (או בעצם אחוז מהיכולת המרבית של אותו מתאמן) האימון מבוצע - דהיינו באיזה משקלים הוא עובד. לפותח הפוסט, במידה ואתה מתאמן לא מתחיל כלומר כבר מס' חודשים בחדר הכושר, עובד לפחות 45 דקות באימון ויודע לבצע את כלל התרגילים בטכניקה הנכונה אתה בהחלט יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע. באיזה חלוקה לבחור? זה עניין של ספציפיות. אתה צריך פשוט לבחון את זה על עצמך, כל חודש חודשיים לנסות תוכנית אחרת וככה לראות מה הכי משפיע עלייך באופן אפקטיבי. שיהיה בהצלחה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני דיי רגיל לאימונים וטכניקה לא רעה בכלל. אבל אני מפחד לדפוק תגובה או מפרקים מאימון לא טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק תגובות כאלה מורידות תרמה של הפורום.