|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, שמתי לב כבר תקופה מסוימת (שלושה חודשיים בערך) שהחזה שלי גדול מידי, לפחות לדעתי.
והייתי רוצה להקטין את הגודל/נפח שלו. כנ"ל שמתי לב שצד שמאל שלי בחזה גדול יותר. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לאמן חזה וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בוריס אין דבר כזה להקטין את החזה
החזה שלך נראה ככה בגלל הגנטיקה שלך מה שכן אתה יכול לנסות זה "להזניח" את החזה ולתת בראש לבתפיים ידיים וגב וככה ההבדל עם הזמן ילך ויקטן בוריססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!! להלהלה לה לה לה לה לה לה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אתה צריך לשמוח שהחזה שלך גדול, ופשוט לתת דגש על הכתפיים והגב
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בוריס יקרנף!!!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה כמות סטים כזו רק ע"מ לשמר את גודלו של החזה, ולשאר השרירים כמות כזו שהם יגדלו ויתקדמו..