|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום, אבא שלי החליט שנימאס לו ללכת לתזונאיות מפגרות מקופת חולים והחליט לתת לי לטפול בו כמו שה"חבר'ה" הטובים עושים (;
אז ככה, הוא בן 50, bmr 1850, אני יודע מה לעשות לו פחות או יותר אבל אני צריך טיפים ונקודת שלכם שיעזרו לי לעשות לו את זה כמו שצריך. יש לו בעיות לחץ דם מדי פעם ככה שאני צריך להיות מ-א-ד (בלשון המעטה) איתו. אני לא שואל איך לעשות חיטוב כי אני מכיר את כל המדריכים פעל פה ולמדתי בלי סוף על זה אז את הידע הזה יש לי. אני רק מבקש טיפים שעלולים לסייע לי לעשות את זה למישהו בן 50 על בעיות לחץ דם. כמה גירעון בהתחלה, כמה להתחיל לקצץ? ועוד כמה דברים שאתם תבחרו להוסיף. תודה (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה מה הוא רגיל לאכול היום.. בערך..
תן לו כמה שבועות להיות על מאזן נייטרלי או לפחות נמוך ב 200 קל' ממה שהוא היה רגיל לאכול, כמובן תקפיד על ערכים תזונתיים, הרבה סיבים וכל השאר תלוי בכח רצון שלו. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() שיתחיל עם סך קלורי גבוה מהbmr שלו, אתה אולי חושב שאתה יודע, ואולי אתה באמת יודע, אבל אם תתחיל עם פחות מדיי קלוריות זה מסוכן. שיתחיל עם 2000 קלוריות לפחות. (זה במידה והוא לא מתאמן)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר שילך לאאחד המקצועיים של ישראל בודי..
כאן אין לנו(לרוב המשתמשים)סמכות להגיד לאבא שלך שהוא לא בן אדם בריא במלואו.. כי אם יקרה לו משהו אף אחד פה לא רוצה לקחת אחריות או רוצה להזיק לו.. לכן הכי טוב שילך לשראלבודי שם יש חברה בעלי סמכות ותאמין לי שיעזרו לאאבא שלך.. בהצלחה!
![]() נערך לאחרונה על ידי SIMAO, 21-11-08 בשעה 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תיתן לאנשים פה להתעסק בזה, יש לו בעיות אז תלך למישהו מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |