|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
דחוף..... בקשר לאבקת חלבון שאמא שלי קנתה לי..
היי, שמי עמית.
בקיצור ולעניין... לאחרונה דיברתי עם אמא שלי על זה שאני רוצה לקנות אבקת חלבון... היא כמובן התנגדה ואמרה לי שאני לא צריך את זה וזה, וחשבתי שהיא רצינית איתי וההכל, אלא שהיא תכננה להפתיע אותי והיום היא קנתה לי קופסא של 5 ליברות (2.3) של חברת אולטימט נוטריישן בטעם וניל. חבל לי מאוד שהיא לא התייעצה איתי קודם ולא קנתה לי את האבקה של אופטימום.... סתם המוכר שמה ניסה להשחיל לה את ההכי יקר, 352 שקל :|... בקיצור לא נעים לי להתעצבן עליה ולצעוק עליה כי סהכ היא שמה 352 שקל בשבילי על האבקה הזאת.... עכשיו השאלה שלי היא האם שווה לי לעשות שם בלאגן בחנות וזה שיחזירו לי והאם האבקה הזאת זבל מרוכז או שהיא מצויינת.... אני לא מכיר אותה ולכן אין לי דעה עליה.... ועכשיו אני די מבואס כי אני לא יודע אם היא טובה או לא, והיא סתם עלתה יקר כשיכלתי להשיג ביותר זול מוצר יותר טוב דוגמת אופטימום.... אז קיצר, מצטער על החפירה והייתי שמח אם תגידו לי מה אתם אומרים על האבקה, מה דעתכם עליה... תמונות שלה שצילמתי עכשיו : ![]() ![]() ![]() לינקים ישירים לתמונות : http://img244.imageshack.us/img244/2776/img1961rp8.jpg http://img291.imageshack.us/img291/5964/img1959cs7.jpg http://img244.imageshack.us/img244/4082/img1955gw6.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח גם אני קניתי ת'אבקה הזאת בפעם הראשונה ות'אמת היא בכלל לא משו אחי וגם לא טעימה בכלל עכשיו אני עם אופטימום אין לך מה להשוות בכללל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() היא לא רעה.
חלבון זה חלבון ואם זה מה שיש תלמד להסתדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יקר מאוד אפשר למצוא את האבקה הזאת ב-300 פעם הבאה תקנה של אופטימום או צמפיון ובאותה כמות זה לא אמור לעבור את ה-300 שקל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו יש יותר טובות באותו המחיר, אולי אתה יכול להחליף לא חייב בלהחזיר...
בכל אופן זה שטויות כמה גרם חלבון לפה כמה לשם.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אממ אני מבין שבמחינת המחיר אכלתי אותה... חחחחחח אבלל האבקה בכללי היא טובה ? כי אם לא אני הולך לו שמה לחנות אני מזיין אותו חחחח אמר לאמא שלי שזאת האבקה הכי יוקרתית הכי טבעית והכי אפקטיבית ויעילה...
אממ מה שכן... לפי מה שאני קורא המפרט שלו לא רע בכלל.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() המפרט יהיה זהה לזה של אופטימום , שמעתי אבל שהטעם שלהם לא משהו בכלל , אז אם הטעם לא מפריע לך אז לך על זה ,בכל מקרה הייתי מברר אם אפשר להחליף גם אם זו מתנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שקנית בסוף???
הייתי יכול להביא לך תחרא הזה ב250 היום למכון! עשו על אמא שלך אחלה 100 שקל
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני יודע סעמק... היא קנתה לי בלי להתייעץ ובלי לשאול !!!! אבנר מה אתה אומר על האבקה.. לא מבחינת המחיר.. גם ככה לא אני שילמתי אותו... על האבקה עצמה.. שווה משהו או ששוה לי ללכת לצעוק עליהם שמה ולנסות לקבל זיכוי (שוב לא מבחינת הכסף, אלא טיב האבקה) ?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה אבקה מאוד מאוד טובה אתה צריך להודות לה מאוד..
אפילו שזה של אולטימיט! זה אחלה אחלה אבקה זה איזולוט טהור!! פי אלף על אופטימיום!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תתנחם בזה שמסתובבות בשוק אבקות יותר מעפנות מזאת
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה לא קניתה פשוט מישראל בודי הם ממש זולים וזה מגיע אליך עד לבית כשזה מגיע אתה משלם ומשלוך זה איזה 30 שקל אם אני לא טועה אפילו פחות...
,הייתי שופך לאמא שלי תאפקה על הראש אם היא הייתה קונה לי בלי לשאול אותי וואי הייתי כל כך משתגע!!!!!!
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח היא לא אמרה לי שהיא הולכת לקנות.. בלכל מקרה יש לה מפרט מצויין, והבנתי מכמה מקומות שהיא לא רעה בכלל... רק שהטעם שלה לא מצטיין... וזה הבנתי רק ממכם, בשום מקום לא ראיתי תלונות על הטעם.. אבל בקטנה.. חודשיים ואז נעבור למשהו יותר טעים... מה גם בסוף אני רואה שזה יהיה טעים חחחח מחר אני אעדכן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השתמשתי בה פעם ויקח לך יותר מחודשיים לגמור אותה.. יש לך שם 75 מנות. דבר אחרון טעם זווע כמו אנלא יודע מה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, רשום על האבקה שיהא 100% חלבון מבודד, כך שהמחיר דווקא בסדר גמור ו100% חלבון מבודד זהו המקור הטוב יותר לחלבון מי גבינה.
דבר שני, תפסיק להיות ילד כפוי טובה ודביל! אמא שלך לא רק שלא התנגדה לזה, אלא גם היתה עם ראש פתוח ובאוירה טובה קנתה לך בהפתעה אבקת חלבון. מגיעה לך כאפה רק על המחשבה להתלונן לאמא שלך על זה. לך תגיד לה תודה באוירה טובה תגיד לה שאתה שמח שהיא קנתה לך, ואחרי כמה ימים אם זה כזה עקרוני לך דחוף באיזושהי שיחה שפעם הבאה שתקנה אבקת חלבון "מצאת" אבקה מצוינת ואז תספר לה על האופטימום. אל תהיה כפוי טובה. אם תעריך את זה תאמין לי שאמא שלך יותר מתשמח בפעם הבאה לקנות לך אופטימום. אני בכלל מצטער שבזבזתי מזמני על להגיב פה, פשוט לא הייתי יכול לסבול את הכפיות טובה הילדותית הזו |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צודק, הלוואי אמא שלי תקנה לי אבקות חחחח
גם האבקה עצמה בסדר גמור |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה צודקים.. סבבה..... גם באמת שקראתי הרבה על סוגי חלבונים היום וזה.. והבנתי שהאבקבה הזאת פצצה..... נקווה שהטעם שלה לא יהיה נוראי.. ואממ יש פה 80 מנות הגשה.... בהנחה שאני אקח מנה לפני אימון ומנה אחרי אימון זה אמור להספיק לי לחודשיים (4 אימוני Ab בשבוע) צריך לקחת במינון הזה ? או שפשוט לקחת רק אחרי אימון.. ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לקחת כמה שאתה צריך כדי להגיע לכמות החלבון היומית שאתה צריך, אם אין לך תפריט זה לא יקדם אותך. מנסיון
בעקרון אין טעם לקחת לפני אימון כי אם אכלת טוב לפני יש לך כבר חומצות אמינו בדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתם אומרים, להישאר עם הארוחת פחמימות הגדולה שיש בה גם חלבונים כמובן ? או גם לקחת מנת הגשה לפני אימון ?!
|
![]() |
![]() |