|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני בן 14 עוד מעט בן 15 ואני עוד מעט מתחיל בחדר כושר. עברתי קצת פורומים בנושא פיתוח גוף, וראיתי מה זה ss ולא אהבתי, אני מעדיף ab או fbw. אשמח אם תמליצו לי על אחד משני אלה ואיזה תרגילים לשים בכל אחד מהם. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה את התוכנית אימונים שלך ואז נגיד לך את מה לשפר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי תוכנית אימונים עדיין,
אני מתחיל ואני רוצה שתמליצו לי על תוכנית fbw או ab. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לך על fbw ותבקש מהמדריך חדר כושר שלך לבנות לך תוכנית אם אתה לא יודע.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Cba , אני מעדיף לעשות הכול לבד בחדר כושר,
כי אם אני עושה הכול לבד לא צריך לשלם כלום, אבל אם אני רוצה אימון אישי וכל זה אז זה עולה כסף אז חבל אם אני יכול שיעזרו לי פה, אפשר עזרה? איזה תרגילים לשים? כמה ? איך? אני לא יודע כלום!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון חשבתי שאתה משלם לחד"כ ואז בא לך עם זה מאמן חד"כ..
אחי אני לא יכול סתם ככה לבנות לך תוכנית.. אני צריך לדעת כל מיני פרטים.. בקיצור- לבנות תוכנית זאת עבודה. אני מציע שתקרא מאמרים ותנסה להרכיב תוכנית שמתאימה לך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר רק את הכיוון אחי?
ואם אתה צריך פרטים אז.. גיל :14 משקל: 63 גובה: 1.73 לא ביקשתי לבנות , כי זה באמת עבודה. רק כיוון שאני יידע להתחיל ממנו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להגיד לך ממה אני התחלתי, אבל אני לא פרמטר בגלל שהייתי שחיף- חלש- שלא אוכל וכ'ו וכ'ו.
זה התוכנית הכי בסיסית שיכולה להיות, ובכל זאת קשה לי להאמין שהיא מתאימה לך. חזה במכונה 4x15 (תוסיף פרפר במכונה 4x15) יד אחורית בפולי עליון 4x15 לחיצת כתפיים במכונה 4x15 גב בפולי עליון לעורף 4x15 (תוסיף חתירה בכבל 4x15) יד קדמית בפולי תחתון 4x15 במכונה פשיטת רגליים וההופכי שלו 4x15 שניהם בטן 4xMax אני לא התחלתי אם מה שכתוב בסוגריים, אבל אני לא יודע מה המצב שלך כעט ככה שתראה אם אתה זקוק בינתיים אליהם כמו שאתה רואה אין בכלל עבודה חופשית. אני בכל זאת מציע לך לבקש ממישהו לבנות לך תוכנית שתתאים לך ואני עדיין בספק שזאת תתאים לך.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב תקרא את זה
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 ותבדוק את זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לפני שהתחלתי משהו יש לי כוח אני מניח,
אני מסוגל לעשות 50 שכיבות סמיכה רצוף, ו15 עליות מתח רצוף וגם להרים את אחותי כמו לחיצת חזה והיא שוקלת 55 להרים אותה 10 פעמים. למרות שזה לא הרבה משקל, ראיתי את התוכנית השנייה שהבאת לי , היא נראת נחמדה מאוד. כדאי להתחיל איתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה, הדרך הכי טובה באמת היא שתמצא מישהו מוסמך שיבנה תוכנית בשבילך.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אני ישאל את המדריך ואת אח שלי אולי הם יכולים לתת לי עזרה.
תודה על העזרה אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, קודם כל, ss זאת תוכנית ab, ושנית, זאת התוכנית הכי טובה שתמצא למתחיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם זאתי?
Full Body Workout חזה: לחיצת חזה כנגד מוט 3X12 פרפר במכונה 2X15 גב: פולי רחב לפנים 3X12 חתירה כנגד מכונה 2X15 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3X12 פשיטת רגליים 2X15 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה/לחיצת כתפיים עם משקולות 3X12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2X15 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות 2X12 כפיפות מרפקים במכונה/כפיפות מרפקים בעמידה 2X15 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כנגד חבל 2X12 הרמת משקולות יד יד מאחורי הראש 2X15 בטן: כפיפות בטן 3X20 כפיפות בטן באלכסון 3X20 לקחתי אותה מהאתר , ואני יותר אוהב אותה מאשר את SS.. האם גם איתה אני יכול להתחיל? כדאי לשנות דברים ? לעשות משהו אחר? או שהכל בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אכן כן.
זאת תוכנית מישראלבודי. מה לא טוב בה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הנה היא:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 ואם היא לא טובה אז איזה FBW לקחת??? בבקשה אני נואש אחי אני ממש רוצה להתחיל ושיהיה לי תוכנית אימון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא עונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |