ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-02-09, 22:43   #1
גד"שניק
Gay lord

ברירת מחדל חשוב..

אני בזמן האחרון מרגיש שאני לא משקיע בלימודים, שלא אכפת לי כמעט מכלום ואני מתעסק יותר בפיתוח גוף משר בלימודים עצמם...
לא יודע מה לעשות אני מסובך בלימודים כרגע כי בהרבה מקצועות אני לא מתמיד אני בכלל לא עובד בבית עליהם... והכול על הזי* שלי בזמן האחרון , חוץ מפיתוח גוף.
אני מרגיש כל כך מסובך,
אני לא יודע מה לעשות..
גד"שניק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-02-09, 22:44   #2
Gootche
חבר פעיל

תבין שאתה לא ילד קטן ואתה צריך להוציא תעודת בגרות, ועדיף עם ציונים גבוהים, וזה קודם כל.
ישן 18-02-09, 22:45   #3
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

קורה... יעבור לך.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 02:56   #4
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

תן לעצמך כאפה ושב ללמוד. פיתוח גוף זה תחביב, השכלה זה חובה.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 02:57   #5
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
תן לעצמך כאפה ושב ללמוד. פיתוח גוף זה תחביב, השכלה זה חובה.

+1111

אבל מי אני שאדבר... בגרות אפילו אין לי
ישן 19-02-09, 04:01   #6
speed
חבר פעיל

נראה לי שאתה צריך חבר רציני בכל הקטע הזה, ספר לחבר שרציני בלימודים על זה ותבקש ממנו שיעזור לך, שתלמדו ביחד שיתקשר אלייך כדיי שתלמדו, תדאג שבסוף היום תעשו משהוא אחר חוץ מלימודים- כלומר, שישדל אותך ללמוד ביחד איתו.

ולמה אני אומר את זה, (אני אגב סיימתי בית ספר) מה שאני זוכר שתמיד בשעה שהיה לחץ לימודים הייתי לבד, כמו זאב בודד מנסה להתשלט על החומר, נפגשים אולי בבי"ס ואח"כ כל אחד בדברים שלו. אם תיצור לך חיי חברה שחלק מהפאן שלהם יהיה לימודים. לא יעזור כשלומדים ביחד אפילו כשזה היסטוריה ואפילו שזה במקרים מסויימים פחות אפקטיבי מאשר ללמוד לבד- אם אתה בחברה הנכונה, האלה שלומדי טוב ויודעים ללמוד, אם אתה מתחבר לחברה שיודעת לנתב את הדברים שלה, לימודים ואח"כ פנאי אתה מגלה שאתה נהיה פחות לחוץ מהלימודים- יש מן הרגל רע כזה להרבה שלהשאיר את החומר הלימודי לסוף, לרוב אם היה שבועיים להתכונן למבחן רציני לשמל כמו מתמטיקה, הארבע ימים האחרונים הם הימים שהופכים ליות הכי קריטיים וכשאתה מתחבר לחברה שיודעת לנתב את הדברים כמו שצריך (שהם מעטים שיודעים גם לדחות א הסיפוקים וללמוד כשצריך ואת השבוע לפניי המבחן להחזיר לפנאי ומידיי פעם חזרות) אתה הופך חלק ממנה ובלי שתשים לב הלמידה שלך נעשית הרבה יותר כיפית וכשכיף ללמוד יש רצון ללמוד והרצון זה הכח להצלחה בכל דבר ובעיקר בלמידה.
אז כך: ע"י חברים תוכל לשנות הרגליי פנאי>> ע"י שינויי הרגליי פנאי והצטרפות לחברה הנכונה אתה משנה לו"ז לימוים ללו"ז נכון>>>מוכן במחינה לימודית לכל מה שקורה בכיתה והזמן פנאי שלך נעשה (תתפלא) גדול יותר

אגב, זה משהוא שאמא שלי עוד אמרה לי אני זוכר כשאני הייתי בבי"ס והיום אני יכול לומר שחשתי את זה גם.
דבר שני, אני מאמין שאולי זה יפריע לך טיפה באימונים- אבל לא יקרה כלום, מה תעשה כשתהיה ב י',יא',יב'? אל תדאג, הזמן הפנוי יגיע! תעשה כמו שכתבתי לך ואתה תיווכח שאתה מצליח פלאים ואולי אפילו בכל התחומים
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 07:04   #7
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar צפה בהודעה
+1111

אבל מי אני שאדבר... בגרות אפילו אין לי

אתה עובד בתור מתכנת לא?

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 07:09   #8
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

עזוב אותך משטויות אחי.. אתה כיתה ט' נכון? חוץ ממתמטיקה שזה חשוב כי מה שאתה לומד עכשיו זה בסיס למה שתילמד בהמשך, אתה לא באמת צריך ללמוד דברים אחרים. ככה שיש לך עוד זמן

ישן 19-02-09, 07:11   #9
ZorgoBH
חבר פעיל

הסמל האישי שלZorgoBH

כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי

תחזיק את עצמך בידיים אחי , גם אני מרגיש כמוך אבל תעביר את הלימודים לעדיפות ראשונה ואז ללכת לחדר כושר ..
ZorgoBH מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 12:11   #10
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

אחי כך את עצמך בידיים תחלק את הזמן שלך תאמין לי שיהיה לך זמן להכל גם ללמוד וגם להתאמן וגם להנות
hanna666 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 15:13   #11
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///efi/// צפה בהודעה

אתה עובד בתור מתכנת לא?

לא..
אני עובד בתור איש סיסטם ו helpdesk
ישן 19-02-09, 15:19   #12
מדוזה
חבר פעיל

לא צריך במדינה הזאת תעודת בגרות , גוף שרירי ומפותח ? בהחלט צריך , תמשיך להשקיע בפיתוח גוף שיהיה בהצלחה .
מדוזה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 15:20   #13
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מדוזה צפה בהודעה
לא צריך במדינה הזאת תעודת בגרות , גוף שרירי ומפותח ? בהחלט צריך , תמשיך להשקיע בפיתוח גוף שיהיה בהצלחה .
לך תתאבד
ישן 19-02-09, 15:20   #14
Gootche
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi/// צפה בהודעה
עזוב אותך משטויות אחי.. אתה כיתה ט' נכון? חוץ ממתמטיקה שזה חשוב כי מה שאתה לומד עכשיו זה בסיס למה שתילמד בהמשך, אתה לא באמת צריך ללמוד דברים אחרים. ככה שיש לך עוד זמן
מבחינת חומר זה באמת לא חשוב, אבל זה בכל זאת כן מקנה לך איזה הרגלים של למידה (בואנה אני נשמע כמו מורה )
ישן 19-02-09, 15:22   #15
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gootche צפה בהודעה
מבחינת חומר זה באמת לא חשוב, אבל זה בכל זאת כן מקנה לך איזה הרגלים של למידה (בואנה אני נשמע כמו מורה )
אחי אל תקשיב לשטויות שאומרים לך בסוף אתה תאכל ז**ן תאמין לי תלמד ותתאמן אני לא מבין מה בעיה בזה ?
ישן 19-02-09, 15:40   #16
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gootche צפה בהודעה
עזוב אותך מהשטויות האלה.. תעודה של בצפר אפשר לנגב איתה את התחת, בעיקר עם החלק של הברכות לסוף שנה.. הדבר היחיד שחשוב זה תעודת בגרות- נייר חתום שמאשר שסיימת 12 שנות לימוד בהצלחה יתרה!

ישן 19-02-09, 15:41   #17
Gootche
חבר פעיל

ציטוט:
עזוב אותך מהשטויות האלה.. תעודה של בצפר אפשר לנגב איתה את התחת, בעיקר עם החלק של הברכות לסוף שנה.. הדבר היחיד שחשוב זה תעודת בגרות- נייר חתום שמשאר שסיימת 12 שנות לימוד בהצלחה יתרה!
נו נכון זה גם מה שאני אומר, אבל, אם לא תלמד בחיים בחיים שלך, אז איך תצליח ללמוד בשביל הבגרויות?
כולנו אומרים "וואללה אם הייתי בחטיבה עכשיו הייתי שם זין על הכל ועושה רק שטויות כי זה לא חשוב" אבל דוגרי בזכות הלימודים בחטיבה אפשר להוציא תבגרות הזאת כי רק ככה למדנו איך ללמוד
ישן 19-02-09, 15:46   #18
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
עזוב אותך מהשטויות האלה.. תעודה של בצפר אפשר לנגב איתה את התחת, בעיקר עם החלק של הברכות לסוף שנה.. הדבר היחיד שחשוב זה תעודת בגרות- נייר חתום שמאשר שסיימת 12 שנות לימוד בהצלחה יתרה!
אם יש לך ממוצע 70 בבגרות אתה יכול לנגב גם איתה - מומלץ לך לבקש ממשרד החינוך שידפיסו אותה על טישיו. בד"כ הציון בתעודה ובמגן מבוסס על אותם קריטריונים, ציונים גרועים בתעודה חוזים ציונים גרועים בהגשה, מה שיפגע לך בציונים גם אם קבלת בבגרות עצמה ציון טוב.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 16:17   #19
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

מה שאני לא מבין למה יש אנשים כ"כ עצלנים...

כאילו זה סיפור חיים להוציא תעודת בגרות... סה"כ לומדים כמה שצריך וזהו, יש כאלה שצריכים ללמוד יותר, יש כאלה שפחות. (ולפנאטים של החדר כושר, אפשר גם להתאמן בתקופת בגרויות כמו גדולים)

תעשו את המקסימום שלכם(טוב, לא מקסימום... אבל אל תזניחו ותזלזלו) בכל מקום... רק אתם תרוויחו. כי זה מה זה כיף לסיים צבא ולמצוא את עצמך משלים בגרויות על ימין ועל שמאל... נכון?

כבר יצא לי לראות 2 חברים שלי שבחטיבת ביניים שמו זין ואמרו "אנחנו נלמד טוב רק בתיכון" ובסוף מצאו את עצמם בלי תעודת בגרות.
למרות שאני אישית עד כיתה יא'(בחטיבת ביניים זרקתי זין ת'אמת... אבל היו לי ציונים טובים, זה התחיל לקראת התיכון) בערך לא הייתי לומד כמו שצריך והיו לי ציונים שבא לי להקיא... עד שהתאפסתי על עצמי והתחלתי ללמוד. (ולא מדבר על לחרוש, פשוט ללמוד את החומר כמו שצריך, אם אתם לא תצליחו להתמודד עם הרמת קושי בתיכון... איך תצליחו להתמודד במקומות יותר קשים ומקשים?)

בקיצור קחו הכל בפרופורציות.

נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 19-02-09 בשעה 16:22.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-02-09, 16:19   #20
hanna666

הסמל האישי שלhanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo צפה בהודעה
מה שאני לא מבין למה יש אנשים כ"כ עצלנים...

כאילו זה סיפור חיים להוציא תעודת בגרות... סה"כ לומדים כמה שצריך וזהו, יש כאלה שצריכים ללמוד יותר, יש כאלה שפחות. (ולפנאטים של החדר כושר, אפשר גם להתאמן בתקופת בגרויות כמו גדולים)

תעשו את המקסימום שלכם בכל מקום... רק אתם תרוויחו. כי זה מה זה כיף לסיים צבא ולמצוא את עצמך משלים בגרויות על ימין ועל שמאל... נכון?

כבר יצא לי לראות 2 חברים שלי שבחטיבת ביניים שמו זין ואמרו "אנחנו נלמד טוב רק בתיכון" ובסוף מצאו את עצמם בלי תעודת בגרות.

בקיצור קחו הכל בפרופורציות.
מחזק ..
תגובה