|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
20-02-09, 12:06 | #1 |
חבר פעיל
|
שמן קנולה
איך שמן קנולה כשומן איכותי??
כלומר, כמו שאני לוקח 2 כפות שמן זית בבוקר.. אפשר לקחת 2 כפות שמן קנולה בצהריים? או שעדיף טחינה או חמאת בוטנים? (אני במסה) תודה ושבת שלום... |
20-02-09, 12:48 | #2 | |
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
ציטוט:
זה המקורות שמן שאני טוחן כל הזמן
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
|
20-02-09, 14:02 | #3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
|
20-02-09, 14:46 | #4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
מקור טוב
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
20-02-09, 17:12 | #5 |
חבר פעיל
|
שאלה
אם אני רוצה לצרוך את השומנים בתפריט שלי משמנים (יותר נוח לי 2 כפות שמן זית מאשר 2 כפות טחינה - כי אני במטרה להעלות במשקל ונלחם על כל קלוריה..), על איזה שמנים כדאי להסתמך?? (או שאפשר רק שמן זית?)
|
20-02-09, 17:32 | #6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
טחינה, שמן זית/קנולה (עדיף זית), מיונז 5%, חמאת בוטנים, שקדים, אגוזי מלך וכו'...
|
20-02-09, 17:36 | #7 |
חבר פעיל
|
אני מעדיף את זה בשמנים (טחינה, מיונז, חמאת בוטנים וכו' קשה לי לאכול - סמיך כזה).. הרבה יותר קל לי לקבל קלוריות משמנים... על איזה מומלץ?? הרי אני לא יכול לחיות רק על שמן זית
|
20-02-09, 18:32 | #8 |
חבר פעיל
|
שמן קנולה מומלץ, במיוחד כזה מכבישה קרה או מועשר אומגה 3. לשמן זית טעם מר דוחה..
יש ממרח vicol כמו אוליביה, שעשוי משמן קנולה מועשר ויטמינים וסיבים ועם ויטמין E עשו אותו בשיטה שכביכול לא פוגעת בעררכי שמן קנולה. נחמד לסנדויצ'ים אם אוכל.. מה עם אבוקדו וחטיפי שומשום\חלווה מטחינה מלאה (ללא סוכר) או מרציפן ללא סוכר?יקר אבל טעים. אני מסיימת אבוקדו שלם עד אבוקדו וחצי כל יום כי זה המקור שומן היחיד אצלי אבל עדיף לגוון. |
20-02-09, 19:02 | #9 |
חבר פעיל
|
באמת שהטעם ממש לא משנה לי.... כי אני פשוט לוקח כף שופך לתוכה שמן ושותה... לכן חשוב לי שזה יהיה בשמן ולא במקור אחר.
|