|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אמורים לאכול אותה? כמו שהיא מגיע ככה?
![]() או שאמורים לקלות/לבשל אותה קודם? כי ככה אם שמים עם חלב זה הופך לעיסה כזאת :S תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה, תנסה הכל ותיבחר איך הכי טעים לך.
המלצה שלי, אם אתה לא רוצה לבשל, תיטחן את זה בבלנדר עם חלב.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תטחן אותה בבלנדר, שים כפית שוקולית או סקופ אבקת חלבון, שים בכלי ותוסיף טיפה מים ותערבב עד שזה נהיה מוצק, אחד הטעימים..הא ותוסיף קצת אגוזים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אם אין לך כוח גם לטחון אותה אז תאכל אותה ככה כמו שהיא עם מים ואם בא לך קצת לגוון בטעם תשים גרנולה או קינמון.
__________________
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם יכולים לאכול את הדבר הזה
אני ניסתי לשים אתזה אם חלב ויצא דבר מאוד סמיך ומגעיל שאי אפשר לשתות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ולא שותים את זה אם אתה לא טוחן, זה במוצק מדי בשביל לא לעבור לעיסה.
__________________
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בסדר תוסיף, קינמון , או סקופ גיינר או סקופ חלבון
ותוריד את זה.. אין מה לעשות ![]()
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תאכל ככה כמו קורנפלקס :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה דייסה,
שים כמה כפות ש"ש, כוס חלב, סוכר תבשל את זה בסיר וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לבשל אותה אחי ואתה יכול לאכול אותה ככה אחי עם הרבה חלב .. איך שיותר טעים ונוח לך !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קח מעבד מזון, תטחון את הש"ש עד שאתה מקבל מין אבקה כזאת,
אחרי זה תוסיף לה חלב ועוד משהו שיוסיף טעם וערכים (בננה, אבקת חלבון וכו..) ותערבב, תהנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבשל את זה,אחד הטובים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תרשום בגוגל : שיבולת שועל מתכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני התחלתי לאכול רק לפני שבוע ודווקא יוצא לי סבבה
מערבב עם חלב, יוגורט, מים (לשחק עם היחסים לקבלת מרקם רצוי) מוסיף דבש, אגוזים, והרכיב המשמעותי הוא תותים! מעט תותים משפיעים המון והופכים את זה למאוד טעים (הכל יחסי) ואני משתמש גם בסוכר לייט כזה... בתיאבון. עריכה - בבלנדר כמובן. |
![]() |
![]() |