|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חובה שיהיה בכל תכנית אימונים תרגילים מורכבים?
איזה סוגים יש של תרגילים מורכבים? וכמה מומלץ שיהיה? (אני יודע שיש דדלפיט,סקוואט,בנט אובר,לחיצת חזה אני חושב) יש עוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() דד ליפט
סקוואט בנץ' מיליטרי בנט אובר אלה הם תרגילי הקודש. אפשר לעשות גם וריאציות שונות של התרגילים עם דאמבלים וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו בנתיים בגלל שאני מתחיל ואין לי הרבה מסת שריר ואני די חלש בגלל כל הדיאטה המאמן שלי עוד לא נתן לי תרגיל מורכב כי אני בקושי מצליח להרים את המוט ששמים עליו את המשקולות אבל מחר אני מתאמן והוא בא אז להגיד לו שיוסיף לי תרגילים מורכבים עם דאמבלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בנט אובר לאו דווקא.....אפשרי לעשות כל סוג של חתירה [כל עוד זה לא החרטא הזאת של חתירה רחבה לכתף]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה חתירה אבל מה הכוונה חתירה רחבה לכתף? אפשר לראות סרטון או הדגמה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א' כל תפסיק את החיטוב המפגר שלך אתה לא צריך לתחטב אם אין עליך מסת שריר ואפילו את המוט אולימפי אתה לא מצליח לדחוק.. ב' תתחיל לאכול (2500-3000 קלוריות מינימום) ג' תזרוק לשירותים את התכנית של המאמן ותוריד את המים ותבנה לך תכנית נורמלית , יש לך את המאמר שhypertrophy רשם הוא יכול לעזור לך ( תלמד איך מבצעים תרגילים מYOU TUBE) אם יש לך ספקות תצלם את עצמך ותעלה לאתר ואנחנו נתקן אותך. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא דווקא התוכנית שהוא הביא לי אחלה אני מתקדם איתה והיום שאני הולך לעבודג איתו הוא מוסיף לי עוד תרגילים
אני מתקדם איתו לאט לאט בלי להעמיס יותר מדי... אפשר את המאמר של האיש שציינת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
אמרו לי שזה לא נחשב תרגיל מורכב. מה עם חתירה לסנטר? תודה.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
תרגיל מורכב מפעיל שני מפרקים ומעלה. בתרגילי חתירה (ללא תלות בוריאציה), מופעלים לבטח מפרק המרפק ומפרק הכתף, משמע תרגיל מורכב. אגב, "תרגילי הקדש" הם סקוואט, דדליפט ובנץ' פרס. הבאים אחריהם בדירוג הם פרס לכתפיים, חתירה בכפיפה (bor) ומתח- אך הם אינם הכרחיים לתוכנית מוצלחת.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה שזה לא קשור לנושא , אבל shraga אני מאוד מחזיק מהידע שלך , והייתי רוצה לדעת אם יש איזשהו מקום שאפשר לשאול אותך שאלות ולשוחח איתך ?
בכל מיקרה אם לא , אני ישמח שתגיד את דעתך על תוכנית הSS לבנאדם שמטרתו היא עלייה במסה, ואיזה תוכנית אתה ממליץ לעשות אחריזה ? (ss בסה"כ זה תוכנית שבנויה אך ורק מתרגילים מורכבים , אז לכן לא רואה סיבה להחליף תוכנית וגם מבחינת גיוון זה לא להחליף זה רק להוסיף , הייתי מעוניין לדעת למה כדאי לעבור אחרי תוכנית כזאת ) תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
עלייה במאסה תבוא רק בתנאי התזונה הנכונים. על בסיס תזונה נכונה, על התכנית להיות כזו שתאפשר התקדמות. Starting streng זו התכנית למתאמן מתחיל, כיוון שהיא מבוססת על תרגילי בסיס המפעילים את הגוף כמערכת, והיא מנצלת את ההתקדמות הגדולה במשקלי העבודה שהוא חווה באותם התרגילים. בשילוב עם תזונה נכונה אני לא רואה למה היא לא תתאים למאסה. היא טובה מאד למטרות פיתוח כח ומאסה אצל מתחילים. הבעיה היחידה היא ביצוע הסקוואט 3 פעמים בשבוע, שלא תמיד מיטיב עם המתאמן. אך זה מכופר ע"י תקופות של משקלים נמוכים ואיתם התאוששות. לאחר מיצוי התכנית, שתתבטא בד"כ במס' ריסטים בתרגיל הסקוואט, ניתן לפנות לתכנית 5x5 נוספת. כל עוד לא נוצל עד תום אפקט העלייה הלינארית ניתן לפנות ללינארית של ביל סטאר, ולאחר המיצוי ניתן לפנות גם לגרסאת הפריודיזציה של סטאר ופנדליי. בהצלחה.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |