|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן כולם, ערב טוב!
אני מתאמן כבר כשנה וקצת והחלטתי שאפשר להציג כמה תמונות מהשינוי שלי. נכון, בד"כ רוב השינויים הגדולים הם מאדם שמן לרזה, אבל קצת יחס לרזים גנטית שרוצים להתרחב טיפה. על אף שזה נשמע קל יש אנשים רזים שרוצים להתרחב טיפה וזה מאוד קשה לעלות במשקל! להפוך מאדם רזה וצנום לאדם טיפה יותר מלא וגדול דורש המון מאמץ! אז נתחיל.. אי שם ב-2007 אני מאמין בחודש אפריל-מאי, בהיותי ממש צנום - 30 - 40 קילו גג בערך: ![]() http://img19.imageshack.us/img19/9859/29209727.jpg 4.5.2008 - תפסתי קצת גובה וגודל באופן טבעי ובתקופה זו גם עשיתי חיטוב חובבני ![]() 1.6.08 - נרשם לחדר כושר ![]() 19.7.08 - ממשיך להתאמן כ-3 חודשים ![]() 27.9.08 ![]() 20.11.08 ![]() 4.1.2009 ![]() נערך לאחרונה על ידי הרקדן הפיסח, 22-06-09 בשעה 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1.3.09
![]() 1.5.09 ![]() והיום לאחר שנה של חדר כושר ~68 קילו 1.78 מטר 10~12 אחוזי שומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() וככה הסתיימה לה שנה ושניים-שלוש חודשים של אימונים קשים (אמנם שהיו כמה הפסקות ארוכות בין לבין) מי יתן ונמשיך להרביץ! נערך לאחרונה על ידי הרקדן הפיסח, 22-06-09 בשעה 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פשש אחי, שינוי מרשים מאוד גבר!
רואים שצברת מסה יפה, יד טובה, חזה ממש יפה, ובכלל מבנה מצויין! אתה חטוב טוב, יאללה מסה אחי, בהצלחה בהמשך אחינו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גוף יפה מאוד אבל תאכל יותר אחי...לדעתי יכולת להשיג יותר בשנה,לפי מה שרואים יש לך גנטיקה טובה אבל לא אכלת מספיק
תכנס למקרר כמו כולנו ועוד חצי שנה אתה תראה טוב מאוד רואים חזה נחמד מאוןד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי טוב, אבל בשנה אפשר יותר , אתה מאוד חטוב לכן אני ממליץ לך להנות מהקיץ ואז לתת מסה עצבנית עד הקיץ הבא, בהצלחה בהמשך =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה!!
אתם אומרים שלא עשיתי הרבה בשנה, אבל אני גדלתי משמעותית. הגודל הכולל של הגוף, עצום כעת לעומת מה שהיה בעבר. בתמונות קשה להעביר את הפרופורציה הנכונה של הגוף כיום לעומת העבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
כללי:: מתאמן חדש
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() יפה מאוד...
כל הכבוד - אחלה גוף... לאנשים תמיד יהיה מה להגיד כמו "יכולת יותר" "לא מספיק" וכו'... בכל מקרה, מאוד אהבתי את השינוי... רואים השקעה ותוצאה... המשך כך... ואנשים, תלמדו לפרגן במקום לתת הערות כל הזמן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה את התגבות הטובות ותחסוף מעצמך את הקנאה והמרמור של אחרים. יש לך אחלה גוף, פרופורציות וחיטוב לא רעים בכלל! עשית שינוי מעולה ותמשיך ככה. עוד 5 ק"ג שריר יעשו אותך חיה לא נורמאלית. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין.. הלוואי עליי לגדול ככה בשנה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() נחמד ביותר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() שינוי טוב,אתה נשאר חטוב לנצח אה? אגב,אנחנו על אותם נתונים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() השינוי היה עם תזונה מיוחדת?? כלומר היה לך תפריט מסודר? גיינר? משהו?
שינוי מצויין ד"א. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שינוי נחמד..אל תפחד מקצת שומן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() שינוי נחמד, חסרה מסה כללית מעט..
אבל אחלה חיטובים .
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם
ולא, לא היה לי תפריט מסודר לצערי.. רק עם הזמן אתה לומד מזה באמת להתאמן. והחיטוב "הנצחי" הוא דיי אודות לכך שיש לי חילוף חומרים מהיר באופן טבעי, וגם כי אני רצתי פעמיים שלוש בשבוע אירובי (סתם כי אני אוהב את זה ולשמור טיפה על בריאות), אז זה בכלל תרם לחילוף חומרים. המטרה שלי היא להגיע עד סוף החופש ל-73 קילו ולהאשר חטוב, עלייה נקייה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חטוב לא רע בכלל שינוי חמוד לא נפלתי..
אבל בכל מקרה לא רע תמשיך להתאמן חזק ולאכול הרבה ואני מאמין שנפגש עוד כמה חודשיים.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() שינוי נדיר אחי בכל תמונה אתה נשאר חטוב ומעלה מסה זה יפה מאוד,גנטיקה מצוינת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ממש רזה
תתחיל לאכול |
![]() |
![]() |
![]() |