|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לשמוע כמה חוות דעת על האבקה ממוטה עלייה במסה,שמעתי עלייה כמה דברים,
אני חוזר לאימונים לאחר נפילה דיי גדולה,אז אני צריך אבקה לעלייה במסה,היה לי סריוס מס שעשתה תעבודה אבל בצורה לא כמו שציפתי בגדול התאכזבתי ממנה. חוות דעת,מידע נוסף על האבקה ממוטה תעזור תודה לעוזרים יום טוב.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון,אבקה לעלייה במסה היא לא אבקת קסמים..
מה אתה מצפה שתיקח מזה ותעלה תוך 10 שניות 25 קילו שריר?. אתה צריך להתאים את זה לתפריט שלך. ואם לא עלית עם הסריוס מאס שהיא אחת מאבקות לעלייה במסה הטובות שיש כיום בשוק זה מפני שלא ניהלת היטב את התפריט שלך ביחד עם הגיינר. אז בזה שתעבור לאבקה אחרת ממוטה-שרק ביקורות גרועות יש עלייה אתה חושב שתעלה במשקל?. ת'אמת?,אתה כן תעלה במשקל,מפני שאותה אבקה מפוצצת בסוכרים וחרא פחמימות. סורי אחי,תקרא מאמרים ותעמיק את הידע שלך,כי הוא שואף לאפס.
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אין מה להשוות בכלל בכל קריטריון סיריוס של אופטימום יותר טובה... אוליי ממוטה יותר טעימה בגלל כל הסוכר שהם דחפו שם אבל סיריוס הרבה יותר טובה מבחינת ערכים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון אין לך מושג איזה ידע יש לי אם תעמיק בפרופיל שלי וממתי אני פה אולי תגלה,אבל לפחוט לי יש קצת כבוד ולא באתי ואמרתי שלך אין ידע, דבר שני לפני שאתה בא ואומר לי שאין לי ידע,לא רשמתי שלא עלתי במשקל אם הסריוס מס,רשמתי שאני לא מרוצה מהאבקה הזאותי,תיודע מה הסיבה?לא,אז מה אתה בא ואומר לא נהלתי טוב את התזונה התפריט שלי וכדומה,בנתיים אנשים עד היום מתקשרים בשביל שאני ינהל תתזונה שלהם,הסיבה היחידה שבאתי ורשמתי על האבקה ממוטה זה בגלל שאין לי זמן לחפש מאמרים באינטרנט עלייה ולהתחיל לקרוא,והעדפתי תקיצור דרך לבוא ולשאול פה,אבל לא יכנס איתך לזה,כשאתה אומר שממוטה אבקה שמפוצצת בסוכרים ובפחממות חרא שהאמתי לא ידעתי שקיים סוג כזה פחממות חרא,אז תעמיק אתה תידע שלך כי הוא שואף לאפס וכן אני יכול להגיד לך את זה אחרי שאתה מדבר ככה,ותעמיק אתה בידע שלך לגבי סריוס מס ולגבי הרכיבים שלה,אם בכלל אחד מהרכיבים אתה מכיר.
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ממוטה הייתה אחת מהן .. לא עליתי איתה קילו . לעומת זאת עם סיריוס מאס היה לי קפיצה יפה במשקל. זה לפחות מניסיון אישי שלי .
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכן ממוטה לא תעשה את העבודה לבד(כך גם לא סריוס). אמרת שהתאכזבת ממנה. לכן הסקתי שאתה לא מנהל את התפריט שלך ביחד עם האבקה בצורה נכונה,אני מודה נסחפתי. סריוס מאס היא אבקה נהדרת,יש טעמים שלה שהם מבחילים אבל בגדול זאת אבקה מעולה. אפשר לעלות איתה במשקל ביחד עם תפריט נכון.
![]() נערך לאחרונה על ידי SIMAO, 26-07-09 בשעה 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() ממוטה עושה בחילות
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() חח אל תיגע בממוטה של אינטראקטיב הוא מביא שילשולים וכאסי בטן ויש בו 84 גרם סוכר ו 17 גרם שומן רווי חח תיקח סריוס מאס.אינטראקטיב חברה גרועה מאד לך תמיד על אופטימום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שמח שהגעתה למסקנה הנכונה,תודה בכל אופן לך ולכל העוזרים,אני חושב שאני ילך על הסריוס,התגעגעתי לטעם שלה[שוקו] יום טוב תודה.
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() טוב מאד ,אל תיגעו באינטראקטיב זאת חברה הכי גרועה שאי פעם ראיתי,לכו על אופטימום.
|
![]() |
![]() |