|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למי שמבשל את זה ,(מים סיר גז שיבולת) כשאתם מבשלים את זה יוצא לכם כזה כמו ריר כזה (מסביב לסיר ומרכז הסיר) בכמויות רציניות?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יחס של מים/חלב וש"ש אתה שם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חצי כוס על 2 (מים)
וכמה זמן אמור לקחת לזה להתבשל?!
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה עושה קרום כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מהזה הדבר הזה:x זה נראה לי לא בריא
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סיבים מסיסים שספחו מים, זה בריא, אבל לא חייב, יכול להסיר את זה, או לסנן ולאכול רק את הדגנים ללא הנוזל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בלתי אפשרי,חשבתי שזה העמילן :x
עכשיו ניקיתי את הסיר וזה לא יאומן כל הסיר מהקרום הזה ,לא נראה לי בכלל הגיוני משהו מוזר בזה:\
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תאכל את זה אני מת על זה בלאט :d
__________________
**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שיבולת אתה מבשל?
של quacker?אם כן הגרוסה הזאת? ד'א אתה מבשל על הגז?כמה זמן?
__________________
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 10-09-09 בשעה 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני לא מצליח להבין על מה אתם מדברים ויוצא לי דייסה חלקה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה מבשל את השיבולת היא מוציאה על כל הסיר קרום כזה כמו ריר כזה
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היית ששמתי יותר מידי מים:x
__________________
![]() |
![]() |
![]() |