|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() יש היום בידיעות אחרונות כתבה על הרב לייף ומספר רב של מוצרים שלה שאחרי מחקרים ראו שהם פוגעים בכבד, מי שמעניין אותו שישים עמוד 10 בעיתון הראשי.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מזה רב לייף ?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
חברה של תוספי תזונה שעושה כל מיני תוספים. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תודה ירדן,מעניין עד כמה זה אמיתי .
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() פעם נתנו לי...רשום בטעם וניל וזה היה בטעם דיסה
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() לא בודיבילדר אני לא חושב שמדובר על החברה הזאת בלינק ניראה לי שזאת חברה אחרת , המוצרים שנמצאו כפוגעים בכבד של החברה הזאת:
1-תמצית שמן דגים 2-משקה "פרוטאין מיקס" 3-אבקת פרוטאין 4-תה צמחים 5-תמצית עשבים בצבע ירוק 6-חטיף thermojetics 7-חטיף סנק דיפנס 8-אמינוגן 9-משקה אינסטנט עם תמציות צמחים 10- שומשון ועשבי תבלין 11- סיבים פעילים 12-NRG TABLETS 13-קפסולות שמן חריע 14-תמצית צמחים 15-תמצית סכיזנדרה ציטוט מהכתבה: "הוכח קשר סיבתי בין צריכת מוצרי הרבלייף להתפתחות פגיעה חריפה בכבד. לטענת החוקרים הקשר הסיבתי נקבע על סמך שלושה מרכיבים: 1-קשר של זמן חשיפה למוצרי הרבלייף לבין התפתחות הפגיעה בכבד אצל הנפגעים. 2-שלילת סיבות אחרות לפגיעה בכבד. 3-העובדה כי הפסקת השימוש בהרבלייף גורמת להחזרת תפקודי הכבד למצב הנורמלי. |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הרבלייף יש להם איזה נציג דיי גדול פה בירושלים ליפניי חצי שנה הלכתי לסמינר שלהם איתו וכמעט נהייתי משווק
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תודה עומרי קראתי את הכתבה במלואה..אבל נראה לי שהכתבה הזאתי תשפיע על המוניטין של החברה באופן ישיר .
לאנראה לי שתהייה תגובה של הרבלייף בקרוב חוץ מהתגובה שהם כתבו שם..כי פשוט קשה לאתר את על החומרים ולבדוק אותם בקפדניות כי מדובר באלפים. נקווה לטוב. |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() לי לא איכפת תאחלס אני לא משתמש במוצרים שלהם.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין כמו לקנות מוצרים של חברות ידועות כמו אופטימום, צ'מפיון וכ''ו... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם החרא הזה?
כשחזרתי לאימונים על היום הראשון איזה חמור במכון כושר שלי ניסה למכור לי את זה,אמרתי לו לא קונא חברות לא מוכרות. רק אופטימום. |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קניתי את העיתון במיוחד בשביל הכתבה, אמא שלי פעם לקחה את המוצר הדראק הזה..
|
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה תמיד טענתי שהרב לייף סתם חברה..
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() בולשיט אחד גדול לדעתי,אין הוכחות ישירות רק דיבורים !
|
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שיש איזה מוצר שלהם שכן פוגע, אבל אני בספק אם כולם.. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() סלחו לי על ההקפצה פשוט רציתי שכולם ידעו שזו חרא של חברה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3472678,00.html והנה משהו מלפני כמה חודשים , שלא תגידו שזה לא עדכני להיום ... http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/864/763.html