|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכין ביצת העין אבל שאני אוכל הצהוב כזה נפתח ואז זה כזה נוזל
כאילו לא הכינו את זה זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() חחח כן ככה זה ביצת עין אני אישית מת על זה.
__________________
http://img193.imageshack.us/img193/7...ionalpostc.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח אחי, נראלי אתה בסטלה..
ככה אמורה להיות ביצת עין אחי
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהוא התכוון אם זה בסדר מבחינה בריאתית.
אני גם מת על זה אבל מבחינה בריאותית עדיף לטגן את הביצה גם מהצד השני כדי להרוג את החידקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גורלה של ביצת ההפתעה הישנה והטובה? | kibinimat | פיתוח גוף-כללי | 34 | 07-09-07 10:14 |