|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כרגע כחודש לאחר ניתוח בברך וצריך לחזק את כל השרירים שעוטפים אותה (השריר ממש הדלל ונראה קטן יחסית לרגל השניה). כרגע אני עובד בבית עם גומיית התנגדות, ועושה מכל תרגיל 3 סטים של 15 חזרות (מרגישים שהשריר מאומץ אחרי 7-8 חזרות) עם מנוחה של חצי דקה בין כל סט. האם זאת דרך עבודה נכונה לחיזוק השריר?
תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איזה ניתוח? אני עברתי לפני חצי שנה ניתוח לתיקון מיניסקוס. הייתי מושבת כחודש וחצי לפני שיכולתי לעבוד עליה, ובכלל קודם התחלתי עם תרגילי טווחי תנועה
אני תריך יותר פרטים איזה ניתוח עברת? היה לך מעצב ברך? מה הרופא ספורט אמר לך? יש לך בעיה של טווחי תנועה? מה עם פיזיוטרפיסט? מגיע לך אחרי ניתוח כ 8 טיפולים עם פזיוטרפיסט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אכן זה היה ניתוח מיניסקוס, הסירו 50% מהמיניסקוס הלטראלי בברך ימין (לא נעים...בהתחלה היו חששות שלא אוכל לחזור לשחק כדורגל)
מעצב ברך לא היה לי, עם רופא ספורט לא נפגשתי (או שאתה מתכוון למנתח\פיזיותרפיסט?), וכרגע אני כבר בטווחי תנועה מלאים. עם פיזיותרפיסט אני עובד כבר שבועיים והוא זה שהביא לי את התרגילים האלה, אבל שאני עובד איתו (במין מיני-חדר כושר שיש באותו מקום) אני מכל התרגילים האלה עושה 45 חזרות רציפות בלי הפסקות, משהו שנראה לי קצת תמוה... בבית בכל מקרה, אני עובד כמו שציינתי (3 סטים של 15 חזרות וחצי דקה הפסקה בין כל סט). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יש עוד תרגיל, שהוא עובד על שריר הפיקה, שהוא לשים את כף הרגל על כרית(אפילו כמה כריות) וליישר את הברך כמה שניות(ללחוץ ממש חזק עד למעטה) ולשחרר. תשאל את הפזיוטרפיסט על מה אני מדבר. סה"כ אני חופר כי יש לי ניסיון עם זה ועברתי משהוא יותר מסובך... ד"א, אם הרגל שלך ממש דלה, כמעט כל תרגיל עבודה עליה תגרום לגירוי השריר. אז כרגע אתה לא צריך לדאוג מבחינת סטים \ חזרות, העיקר שאתה מרגיש את הרגל עובדת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה, עזרת לי המון
![]() ציטוט:
![]() מה שכן, לפי מה שהבנתי ההחלמה מניתוח תפירה היא הרבה יותר ארוכה מאשר ניתוח להסרת הקרע (3 חודשים לעומת חודש). ציטוט:
![]() שוב תודה ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה מסוגל לעשות סקוואטים ודדליפטים תעשה, זה הפיזיותרפיה הכי טובה שתוכל לעשות לעצמך.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סטים וחזרות | bobi12 | אימונים | 7 | 26-12-08 14:23 |
סטים וחזרות-2 | bobi12 | אימונים | 13 | 26-12-08 12:28 |
סטים וחזרות - שריר גדול וקטן. | achtunG | אימונים | 6 | 19-10-07 01:00 |
סטים וחזרות | iMesh | אימונים | 4 | 12-08-07 16:17 |
מספר סטים וחזרות | Sugarzaza | אימונים | 6 | 16-06-07 17:34 |