|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() פרצתי סוף כל סוף את מחסום ה-90 קילו וכרגע עומד עלללללללללללל 94.5 ק"ג משקל בוקר!!!!! ועוד לאחר חירבון!
כנראה ש-ss ותזונה נכונה וכמובן הרבה חלבבבב באמת עובדים^^ יאללה אני מסיים את הדלי של הגיינר שקניתי ועושה חיטוב. תמונות בסוף מאסה! אל תצפו ליותר מדי אני שמן!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הזכרת לי במשפט האחרון שלך את החיקוי שאלי פיניש חיקה את השמן מרוקדים וכוכבים
מזל טוב אחי אתה ניראה לי מאסיבי רצח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ממה מה זה ביאסת אותי כאן...התוכנית הכי יעילה לי היא ab, כי אני לא יכול לעשות ss בגלל הברך...ואני מתעב ab :\ למרות שאני עולה בסדר. (ממש לא כמו תוצאות ה ss שאנשים מפרסמים פה, שזה קצת מטורף)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() מה המשקלי עבודה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט 135 (התחלתי את הדדליפט הרבה אחרי סקוואטים בתכנית הקודמת)
סקוואט 120 בנץ 95 מיליטרי 60 בנט אובר 80-82.5 ברוטציה עם המתח מתח עם 15 קילו עלי ל-5 חזרות
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() חוץ מהבנט אובר שאני לא עושה והדדליפט שהוא 10 קילו יותר אצלי, המשקלים שלנו אותו הדבר :p
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא בקטע רע כן?אבל לפי התכניות שפירסמת עד עכשיו ברור שss תעבוד עלייך טוב יותר....
אחת ההוכחות זה גם משקלי עבודה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני באמת עלתי המון במשקלי עבודה מאז שאני עם התכנית הזו ואני מתפתח לא רע ונהיו לי זוקפי גב מאסיביים ביותר^^ תמונות אני יעלה בסוף מאסה או באמצע/סוף חיטוב כי אני פשוט שמן עכשיו חחח.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |