|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מעוניין לחזק-לנגדיל את שרירי הידיים , התחלה התאמנתי כל בוקר עם משקולות ידיים לא ב סטים אלא בצורה רציפה על כל יד, אבל שמתי לב שהשריר לא מתפתח טוב ככה ושהוא לא נבנה ממש אלא רק מתנפח לפרק זמן קצר מה גם שממה שהבנתי צאיך לחכות 48 שעות בין אימון לאימון על אותו שריר, אז ניסיתי לעשות תרגיל ב סטים יענו מספר מסויים של הרמות והפסקה של שתי דקות וככה כמה פעמים עד שאני מרגיש שאני לא יכול יותר פלוס שכיבות שמיכה, עשיתי את האימון הזה פעם ב3 ימים ובפעמים הראשונות שמתי לב שבאמת השריר נבנה יותר טוב ככה אבל לאחר מכן כשעשיתי שוב למחרת בבוקר היד נראתה הרבה פחות מנופחת כאילו לא עשיתי כלו אתמול בערב, וכך גם ביום השני של המנוחה היד לא גדלה.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת, מה כדאי להמשיך עם הדבר הזה של פעם ב 3 ימים למרות שזה לא מגדיל תשריר? או לחזור ל "כל בוקר" שהאמיון הזה מנפח תשריר לכל היום? חשוב לציין שאני אוכל כחצי שעה לאחר האימון טונה גבינה ודברים כאלה בשביל החלבונים אבל לא נראה לי שזה עוזר, ואני ישן בדרך כלל לאחר אימון משהו כמו 6-8 שעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כל הגוף אבל אבל עכשיו אני צריך קצת יותר בידיים, זה לא קשור לשאולה ששאלתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שוקל 73 אני רוצה לדעת איך בונים תגוף כמה זמן מנוחה צריך מה לאכול אחרי האימון והאם לעשות את האימון ב סטים או ברצף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אותי יותר מעניין לדעת איך הצלחת להגיע לפה עם כ"כ קצת ידע...
אין פה לינקייה או משהו.. בכל מקרה כנס לאתר תקרא קצת מאמרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() איפה יש מאמרים בנושא שחיפשתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בנושא שחיפשת אין,כי אף אחד לא יבזבז את הזמן שלו בשביל לכתוב מאמר איך לפתח ריבועים ואיזה פיק מסכן בבייספס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() קיצר אל תחפור אתה לא רוצה לענות אל תענה פחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מאמר בקשר לידיים דווקא יש.
אני לא מביע דעה בקשר למאמר אלא מציין שהוא קיים. אם זה מתאים לך או לא תקבל החלטה בעצמך לפי איך שאתה מכיר את עצמך: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נראלי שהמאמר הזה קצת לא רלוונטי למתאמן טבעי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
1.אתה לא תצליח לראות שינוי תוך יום..מינימום תוך שבועיים 2.אחרי האימון היד "מתנפחת"ולאחר שעה ככה חוזרת לגודלה המקורי 3.אתה לא תראה תוצאות מלאמן את השריר יום-יום תוציא שנייה תראש מהתחת ותפסיק עם הניסויים הדביליים האלה ואולי תלמד דבר או שניים על איך אמורים להתאמן ואל תמציא את הגלגל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה על תוכנית לבניית מסר שריר | startrainer | אימונים | 1 | 01-05-09 14:44 |
שאלה| בקשר לבניית תכנית אימונים | crock | אימונים | 7 | 17-09-08 16:57 |
שאלה|שאלה בקשר לבניית תפריט לעליה במאסה. | The-One | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 21:37 |
שאלה על שרירי בטן | חולה^דיכאון | אימונים | 4 | 27-03-08 14:42 |
שאלה בקשר לבניית שרירי בטן | hadash | אימונים | 6 | 16-06-07 21:37 |