|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע שצריך בשביל זה לעשות בוקס סקוואט וגם הרמת עקבים לתאומים ועוד כמה תרגילים, אבל אין לי מושג כמה סטים, כמה מנוחה, בבוקר או בערב...
איך אני עושה את זה בצורה מסודרת כדי לשפר את הניתור?? אני גם משחק כדורסל כל יומיים-שלושה. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תחפש את התכנית air alert
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל מסקוואט 1.5 משקל גוף ותמשיך משם....
(כאילו תתקדם לזה, אתה תתחיל ממשקלים נמוכים כמובן, אבל שתגיע למשקל שתרים 1.5 ממשקל הגוף שלך, אתה תיהיה בכיון הנכון). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() סקוואט זה לא התרופה להכל,זה אומנם חלק מתוכנית האימונים לשיפור הניתור,אבל זה לא כל מה שהוא צריך לעשות.
יש לו צורך בהרבה עבודה פליאומטרית ותרגול של ניתורים בפועל. Box jumps זאת אחלה דרך לשפר ניתור עם יש לך דרך לעשות עליות מדורגות מספיק בגובה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט זה בהחלט הדבר הראשון שיש לחשוב עליו. אחרי זה אפשר להוסיף קפיצות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכוונה ב box jumps? לקפוץ נגיד על ספסל ולרדת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
איפה יש לך איזשהו איזכור בפוסט הזה לגבי רמת המתאמן המדובר ?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט אחי מניסיון הייתי בקפואירה כמה שנים טובות והכנסתי סקוואט לתוכנית לפני כמה חודשים ונהיה לי ניתור ענקי אני עושה סלטות במקום בלי ידיים (דורש רק כוח מהרגליים וניתור גבוהה, עזוב תתכניקה שנייה)ולא התאמנתי כבר שנים..
אתה יכול גם לעבוד על התאומים אבל סקוואט זה העיקר בדוק..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() http://freetoflyy.blogspot.com/
האתר הזה ממש עזר לי בזה ולא רק בקפיצה לגובה. למשל בקפיצה לרוחק מהמקום קפצתי למרחק של 2.55 מטר. ואני גם יכול לגעת בטבעת של הסל.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אין אזכור לכך איך בדיוק ביטלת את דבריי וכתבת דברים שקשורים למתאמנים מתקדמים?
כל ספורטאי שרוצה להתקדם צריך דבר ראשון גוף חזק שיעמוד בעומסים. להתחיל עבודה פוליטמרית ישר זה סיכון גבוה מדי, כנ"ל גם בוקס סקוואט. כל מה שאמרתי זה שיעשה סקוואט עד רמה מסויימת, וסביר להניח שהוא לא שם. אם כן אז שיעשה מה שאמרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאוארקלין + סקוואט עושים עבודה די טובה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בנוגע לשיפור הניתור.. | Tetris | אימונים | 0 | 07-11-09 23:43 |
נושא| שיפור האם יש שיפור ? | asulind | גלריות הגולשים | 14 | 09-09-08 21:44 |
שיפור בגב? | HHHH | גלריות הגולשים | 24 | 30-05-07 19:57 |
איך אפשר לשפר את הניתור? (קפיצה לגובה) | gps | אימונים | 4 | 12-12-06 21:48 |
שיפור הניתור | יאיר צור | אימונים | 2 | 29-11-06 15:56 |