ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-06-10, 00:45   #1
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל שאלה לגבי טיגון חזה עוף

הי,

כיוון שלצערי הידע שלי בבישול\טיגון לוקה בחסר, אזדקק לחברה היותר משקיעים באוכל ממני בארוחות שלהם...

האם ניתן להכין שניצלים עם ציפוי של שבולת שועל במקום פירורי לחם?
עיניין אותי פשוט אם זה אפשרי...

בתכלס, אפשר לקחת שבולת שועל, לטחון אותה בבלנדר, לקחת חזה עוף נקי, לטבול בביצה לשים בשבולת שועל טחונה ולזרוק למחבת לא?
או שהשבולת שועל תשרף מהר\לאט מידי?

פעם ניסיתי את זה עם ביסלי(בתקופת מאסה) לא הלך טוב...
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org
בברכה,
זיו
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 00:56   #2
tmphbitu
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2010
הודעות: 39
ברירת מחדל

אתה מגעיל לאללה
tmphbitu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 01:10   #3
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tmphbitu צפה בהודעה
אתה מגעיל לאללה
יכול להיות, פשוט לא תמיד יוצא לי להכין לעצמי את האוכל ואוכלים אצלנו המון שניצלים, אז זה קצת בעייתי כל פעם להכין רק לי חזה עוף...
אז אם כבר מכריחים אותי לאכול שניצל... אולי שווה שזה יהיה שבולת שועל במקום פירורי לחם...
כמה גרוע זה כבר יכול להיות?
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org
בברכה,
זיו
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 01:33   #4
or 17
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 369
ברירת מחדל

כן זה חבל על הזמן זה מאוד טעים,תוסיף לזה שזה על הצלחת שום שמיר,זה מטורף !.


יש סוג אחד של שיבולת שועל שזה יוצא בלי בעיות,ויש סוג אחר שצריך ליטחון את זה כי זה יוצא לא טוב.
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
or 17 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 05:01   #5
jonathan
מנהל מקצועי
 
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 7,240
גיל:: 21
ברירת מחדל

עוד לא הבנתי..למה לא פירורי לחם וכן שיבולת שועל?איפה העדיפות?גם ככה זה כמה גרמים מה שיוצא מצופה.
בכל אופן לשאלתך,זה ייצא בסדר גמור גם עם שיבולת שועל..אני פשוט לא מבין למה אתה מתעקש.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 09:11   #6
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

אתה יכול לנסות פעם אחת ולראות איך זה הולך, אבל למה שלא תאכל כבר שניצל רגיל? אין שום הבדל מהותי.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 17:28   #7
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
עוד לא הבנתי..למה לא פירורי לחם וכן שיבולת שועל?איפה העדיפות?גם ככה זה כמה גרמים מה שיוצא מצופה.
בכל אופן לשאלתך,זה ייצא בסדר גמור גם עם שיבולת שועל..אני פשוט לא מבין למה אתה מתעקש.

מתי אמרתי שאני מתעקש?
סתם לנסות משהו חדש שלא יצא לי לנסות...
אולי זה אפילו יותר טעים.

בכל אופן, הפירורי לחם תופסים המון נפח, שבולת שועל קצת פחות... הבשר יוצא יותר נקי.

מעבר לזה, אני אוהב בשר נקי, לא מתלהב משניצלים וכל הדברים האלו, תן לי בשר נקי, הכי טעים לי!
אז שבולת שועל נראית לי יותר נייטרלית, בכל מקרה, זה כדי לנסות..
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org
בברכה,
זיו
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 19:11   #8
jonathan
מנהל מקצועי
 
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 7,240
גיל:: 21
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zivgin צפה בהודעה
מתי אמרתי שאני מתעקש?
סתם לנסות משהו חדש שלא יצא לי לנסות...
אולי זה אפילו יותר טעים.

בכל אופן, הפירורי לחם תופסים המון נפח, שבולת שועל קצת פחות... הבשר יוצא יותר נקי.

מעבר לזה, אני אוהב בשר נקי, לא מתלהב משניצלים וכל הדברים האלו, תן לי בשר נקי, הכי טעים לי!
אז שבולת שועל נראית לי יותר נייטרלית, בכל מקרה, זה כדי לנסות..
אה סבבה..חשבתי בגלל ששיבולת שועל כביכול מומלצת מסתם לחם או פירורי לחם..
טעמתי פעם שניצל מצופה בשיבולת שועל..זה נדבק בסדר גמור ויוצא טוב..אני אישית מעדיף פירורי לחם..יותר טעים.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-10, 20:40   #9
R1s7ur3T
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zivgin צפה בהודעה
מתי אמרתי שאני מתעקש?
סתם לנסות משהו חדש שלא יצא לי לנסות...
אולי זה אפילו יותר טעים.

בכל אופן, הפירורי לחם תופסים המון נפח, שבולת שועל קצת פחות... הבשר יוצא יותר נקי.

מעבר לזה, אני אוהב בשר נקי, לא מתלהב משניצלים וכל הדברים האלו, תן לי בשר נקי, הכי טעים לי!
אז שבולת שועל נראית לי יותר נייטרלית, בכל מקרה, זה כדי לנסות..
אם אתה מעדיף נקי, למה שלא תכין פשוט שניצלים בלי ציפוי?
__________________
102 קילו
14%~
45
R1s7ur3T מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
זה נחשב כ טיגון? RuNN12 תזונה ותוספים 22 04-08-09 22:52
טיגון חזה עוף עם שמן סויה Some1FromTheHell תזונה ותוספים 15 26-05-09 15:01
משהו לא מובן לגבי טיגון bundy תזונה ותוספים 13 30-07-08 14:42
שמן טיגון shai_2037 תזונה ותוספים 4 16-01-08 19:30
שמן טיגון sinestro תזונה ותוספים 2 26-11-07 20:41


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:45.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים