|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן שוב..
אני מתאמן כבר שנתיים והגעתי לנק' שאני מרגיש בה די תקוע. גלשתי כאן בפורום וקראתי גם כאן וגם בכל מיני אתרים על הss. נשמע טוב... בכל אופן, אני רוצה לעלות במסה עוד אז לפי מה שהבנתי זוהי תוכנית שמשפרת כוח ויכולה לתרום לשיפור במסה אם מבצעים אותה נכון. רציתי לדעת, אם אני מתחיל עכשיו את התוכנית הזו (ואני מאמין שיקח לי קצת זמן עד שאני אעלה במשקלים-כי את התרגילים אני לא יודע לבצע נכון בשלמות), זה יכול לפגוע במסת השריר שיש לי עכשיו? כי אני מפחד שבגלל שאני אהיה על משקלים נמוכים יחסית כי רק עכשיו התחלתי את התוכנית אני אדפק בסופו של דבר... מה דעתכם? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין לך איך להפסיד בss, וחוץ מזה אחרי 3 שבועות תגיע למשקלים שלך פחות או יותר, תעבוד קשה בשבועיים הראשונים על טכניקה כל עוד המשקלים נמוכים, ואל תדאג אתה תופתע לראות איך אתה עולה במשקלים ב5 חזרות גם כשנראה לך שאימון שעבר היה לך אימון קשה בטירוף
השנתיים שעבדת(בלי לזלזל, אבל ככה זה אצל רוב האנשים) יתגמדו לעומת 3-4 חודשים בSS עם תזונה נכונה בהצלחה, תפתח לוג עם סרטונים נעזור לך בפורום כוח
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה לא תרד במאסת שריר, אל דאגה.
![]() |
|