|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום !
קוראים לי יובל ואני בן 18 . המשקל שלי הינו 60 ק"ג, הגובה 1.78 ואני רזה מאוד. אין לי נטייה להשמנה(למרות שנולדתי שמן), והרגליים,ידיים והבטן שלי רזות במיוחד, התחלתי לאכול בבוקר כל מיני שוקלדים,וופלים,פרוסת לחם עם גבינה או משהו, בצהרים אוכל את האוכל של אמא, משתדל לאכול את זה עם לחם. בערב אני אוכל 2 פיתות, עם חביתות, טוסטים וכו'. בין לבין אני אוכל תמיד מלא שטויות, כל מיני חטיפים, שוקלדים וכו'. אבל אני לא מצליח להשמין, איך אפשר להשמין ב-5 ק"ג לפחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לאכול עוד.
תבדוק את הbmr ואת הצריכה הקלורית שלך כי יש מצב שאתה אוכל מעט מדי.
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() תוכל כמו חזיר ושלוט באפקט ההקאה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תדחוף כמה שיותר פחמימות לתפריט שלך. לאכול שטויות לא ממש יעזור.
במקום סתם להשמין, במקומך הייתי מתחיל להתאמן במכון ולעלות במשקל גם עם מסת שריר. תאכל הרבה פיתות, לחמניות, לחם וכו'. אם תתחיל להתאמן אז גם הרבה בשרים ודברים אחרים שמכילים חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו לזיין תשכל!
מה יעזור לו לדחוף זבל לגוף?! אתה צריך להתאמן!!!למה אתה מצפה לגדול עם אתה לא מתאמן? אתה תצבור נוזלים ושומן במקרה הטוב עם תפעל ככה... תתחיל להתאמן חזק לישון טוב ולאכול הרבה אוכל טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חלב
אוראו ק1רנפלק0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מוצרי חלב וסוכרים זה ממש מה שיעזור לו אה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סובזירו, שלא תבין אותי לא נכון כן? אני תומך בהרבה משקל על המוט ובכמות גדולה של אוכל טוב כי זה הדרך הכי טובה לעלייה במסה במיוחד לאנשים רזים, אבל מה יעזור לו להכניס כמות גדולה של סוכרים מוצרי חלב ופחמימות+שומן.. לא תסכים איתי שעדיף שיאכל הרבה אוכל טוב כמו בשרים פסטות אורז ביצים דגים וכו'?
התשובה היחידה בפורום לאנשים שרוצים לעלות במסה היא - ss+מליון קלוריות שמורכבות מזבל.. לאיפה נעלמה ההשקעה בתזונה ובאימונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע שיסדר לך תפריט ותוכנית אימונים מותאמת אישית אשר תוציא ממך את המיטב.
לשם כך גיל גרנות פתח את רשת ישראלבודי,ע"מ לתת מענה לאנשים אשר רוצים לחולל שינוי בגופם. ביחד עם מורי הדרך מהשורה הראשונה של ישראלבודי ועם נחישות של התלמיד,ניתן להגיע לתוצאות מרהיבות(גם אם אין לך גנטיקה אלוהית). http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=774 תמונות של לקוחות שבחרו בישראלבודי. מיותר לציין שתוצאות שכאלו יבואו רק בשילוב הדוק בין המייעץ לתלמיד. http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=167&Page=1 בכל אופן,גיינר ביחס של 1:4 ואפילו 1:8 יעזור לך בעלייה במשקל. לשם כך נועד הPerfect 3000 של חברת Natures BEST. שילוב של חלבון,פחמימה וכמות קלוריות ענקית. הרבה הצלחה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
lee priest בסרטון מאוד מאוד יפה ומטויבציה לדעתי.. | The-Two | פיתוח גוף תחרותי | 1 | 15-08-09 19:28 |
עזרה l אני מאוד מאוד רזה צריך את העזרה המקצועית שלכם | Guy- | תזונה ותוספים | 8 | 15-10-08 15:15 |
חבר שלי מאוד רזה... מעוניין לעזור לו | Muscle-Man | תזונה ותוספים | 12 | 01-05-08 20:43 |
החברה שבחיטוב מתקדם להיכנס,כמה דברים מאוד מאוד מעניינים. | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 43 | 30-03-08 11:27 |
מפחד להשמין.... | פאוור | תזונה ותוספים | 11 | 13-03-07 17:18 |