|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי. רציתי לדעת האם ישנה הגבלה או לחילופין כמות מומלצת של חלבון לצריכה בארוחת הבוקר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() תלוי איך זה ניכנס לך בתפריט בעיקרון אין לך מה לפחד מצריכת חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אולי לא הבנת.. התכוונתי כמו שלדוגמא הכמות המומלצת לאחר אימון היא 30 גרם חלבון, כך שאלתי האם ישנה כמות מומלצת לצריכה בארוחת הבוקר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() הכמות חלבון מיתחלקת עלפי הערכים של התפריט שלך כך בעצם אתה יודע כמה ליצרוך בכול ארוחה זה חישוב פשוט משקל הגוף שלך כפול 1.8 בערך ואז יצא לך הצצריכה היומית של החלבון הרצויייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אין כמות מומלצת של אב מזון מסויים בזמן מסויים, כמו בוקר, אחרי אימון או לפני השינה. מספיק שהגעת לכמות החלבון שאתה צריך לצרוך לפי הנתונים שלך ואתה בסדר גמור. גם אם תהיה בצום בבוקר ואחרי אימון אבל עדיין הגעת לכמות החלבון אתה השגת את המטרות
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס אין כמות כזאת..אתה יכל לאכול הכל גם בארוחה אחת לא כלכך משנה .. אני אישית אוכל כוס שיבולת שועל ו4 חלבוני ביצה בבוקר עם חלמון אחד ומולטי ויטמין.. נראלי ארוחה מושלמת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע בוודאות שלא מומלץ לעבור את קו ה 25-30 גרם חלבון בארוחה שלאחר האימון. ולמי שכתב שאפשר להיות בצום אחרי האימון (אם אכן לזה התכוונת), למיטב ידיעתי אתה פשוט טועה טעות מרה משום שחייבים לאכול לאחר האימון . הגוף צריך לעבור ממצב של פירוק למצב של בנייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
מה יקרה אם אני אוכל 300 גרם סטייק/המבורגר שיש בו 80-90 גרם חלבון? בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גבר זה לא משנה אם תאכל בבוקר 30 גרם חלבון או 100 גרם חלבון כל עוד אתה פורס לך את התפריט למשך כל היום ומגיע לכמות חלבון שאתה צריך אז הכל בסדר ..
תחלק לך את זה ככה שתקבל בבוקר כמו יפה של חלבון מה שהגוף צריך .. שיהיה לך 25-30 גרם חלבון בבוקר ובשאר היום תשחק עם התפריט... אחרי אימון חייב חלבון ! 25 גרם חלבון אחרי אימון זה מצויין ... אם אתה רוצה לאכול יותר בשביל שיסתדר לך עם התפריט בבקשה ... אפשרי אין בעיה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() באמת?
יוצא לי לצום שעתיים אחרי אימון של שתים+ אז מה, אני מפרק שריר? ואני מכניס 100 גרם חלבון בארוחה. הכל מיתוסים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפשר גם צום של כמה שעות אחרי הכל שריר נבנה במשך 48 שעות אחר האימון אז זה לא משנה אם יש ישר חלבון אחרי אימון או לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מתי כבר תפסיקו להאמין בחארטות אלה?
30 גרם בארוחה זה מצחיק לא צריך להיות מבין גדול כדי לבין שז שטויות מ כאילו אם אני יוכל יותר מטונה אחת ב 3 שעות אני ימות?נו באמת... הדבר היחיד שמומלץ הוא לאכול חלבון לפני האימון , כי זה מגביר את סינטוז החלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ומה אתה אומר לי שאני "מבלבל במוח"? אמרתי שצריך לאכול 100 גרם חזה עוף בארוחה וזהו? לא. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() יש באשכול הזה הרבה מיתוסים....
"הגוף צריך לעבור ממצב של פירוק למצב של בנייה" - אתה חושב שהגוף משנה מצב מפירוק למצב בניה רק אם אכלת תוך חצי שעה/שעה... "מומלץ לא לעבור א קו 25/30 גרם חלבון בארוחה" - מומלץ על ידי מי? אנשים ששומעים דברים ומעבירים מפה לאוזן. אין שום הצדקה להגבלה הזאת, מבחינה מחקרית ומחינת אימונים.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ציטוט:
אין כל פסול בצריכה מעבר ל30 גרם,אך התוצאות/ההשפעה שתקבל מ30 גרם חלבון בארוחה או מ60 גרם(לצורך הדוגמא) לא יהיו שונות.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אם אין לי חלבון בארוחת צהריים? | lebronI | תזונה ותוספים | 6 | 15-03-10 19:53 |
כמות גדולה של חלבון בארוחת צהריים | blackbimer | תזונה ותוספים | 16 | 30-07-08 15:46 |
בעיה בארוחת בוקר | Playa | תזונה ותוספים | 9 | 06-04-08 20:54 |
כף הגשה של חלבון בארוחת בוקר | idoH | תזונה ותוספים | 8 | 20-02-08 20:33 |
כף הגשה של חלבון בארוחת בוקר | idoH | גלריות הגולשים | 3 | 20-02-08 20:29 |