|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשתות דם
חדר כושר: חדר כושר לקניבלים
|
![]() אני לא יכול לישון, מה לעשות?
בחופש הגדול אני ישן ב5 וקם ב12 שיש לימודים אני ישן ב1 או 2 וקם ב8 או אפילו לפני אני לא מצליח לישון, מה לעשות? יש טעם להתאמן? אף פעם לא הצלחתי להירדם לפני 1 ניסיתי לא לישון יום שלם כדי לישון ב10 יום למחורת אבל אני תמיד נרדם ב5 או ב8... אני שונא לשתות וקפה ואני שונא משקאות אנרגיה. מה אפשר לעשות כדי לא להירדם ולסדר את שנות השינה שלי? אני לא יכול לקחת כדורי שינה מסיבות אישיות אז אל תמליצו לי על זה. ויש לי בעיה עם הבנץ', תמיד שאני מרים את המוט הוא עקום ומתנדנד והגב שלי הולך הצידה כזה, וזה קורה לי גם כשאני עושה משקל שקל לי. יש לי עקמת קלה וגב תחתון חלש ממש ממש חלש, ומאוד. זה יכול להיות קשור לזה?
דגכדכגדכגדכגדכדגכ נערך לאחרונה על ידי TAMIR.pRo, 19-08-10 בשעה 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר הפתרון היחידה לשינה זה פשוט לשכב במיטה ולעצום עינים, אם אתה עייף זה גם עוזר אתה יכול לעשות את זה ע"י לילה לבן או משו בסגנון
והבנץ' שלך עקום ומתנדנד כנראה בגלל שהמייצבים שלך חלשים, תנסה לעשות סטים עם מוט ריק ותבדוק שהמוט עולה ישר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לעצום עיניים וזה פשוט לא מצליח לי... אני לא מסוגל לישון
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי השינה שלך פשוט תסדר את אין דבר כזה לא יכול מה היה לפני ??תתעורר בשעה נורמלית ותראה איך יום אחרי אתה הולך לישון כמו תינוק מקסימום יום אחרי זה מסתדר לך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפני איזה שבועיים ישנתי ב4 או 5 ככה וקמתי 8 בערך... והצלחתי לישון רק ב2
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעייף את עצמך מספיק,ואתה תרדם טוב טוב בשעה מוקדמת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשתה חלב וזה יפתור לך את כל הבעיות ליטר ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה - בעיה שמפריעה לי לישון. | 290211431 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 13-07-10 04:11 |
שאלה מי שמתחיל רק להתאמן יכול ישר לעשות ss ? | As-21 | אימונים | 26 | 02-09-09 00:32 |
אשכול צעירות| צרות עם הבנץ' פרס | gil-da91 | אימונים | 11 | 14-03-09 20:54 |
פאק לא יכול לישון כאבי שרירים....(חדש לראקואטן) | Oranili | גלריות הגולשים | 4 | 20-04-08 14:26 |
יש לי שאלה על טיול שנתי ??יש לי בעיה | shaloml | תזונה ותוספים | 10 | 09-03-07 15:34 |