|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי כ- 5 חודשים של אימונים בחד"כ ותזונה שנתגלו כלא כ"כ אפקטיביים (כולל גיינר בשלושת החודשים האחרונים) הורדתי 2.5 קילו תוך כדי ירידה של מסת שריר בין היתר.
התחלתי היום לעבוד על תוכנית חדשה, ובעקבות כמה המלצות שונות החלטתי לנצל את זה שהגיינר הנוכחי שלי עומד להיגמר ואולי להחליף אותו. הגובה שלי הוא 1.87, משקל 70, גיל 18, בסביבות ה- 9% שומן פחות או יותר. הגיינר שבו השתמשתי עד עכשיו הוא Champion Mass וקיבלתי שתי המלצות: 1. לעבור ל- Iso Mass Xtreme. 2. להישאר עם Champion Mass, או לחילופין להתאמן במשך חודש עם Perfect 3000 ולחזור ל- Champion Mass. הבנתי ש- Perfect 3000 נחשב ל- "אינטנסיבי" בנוגע לעליה במסה ומומלץ מאוד לכאלה שמתקשים לעלות במשקל כמוני. מצד שני, יש את Iso Mass שלפי מה שהבנתי מנת ההגשה שלו קטנה יותר משל Champion Mass והוא מכיל כ- 10 גרם חלבון פחות ממנה במנה הסופית. הוא מגיע במשקל של 4.2 קילו כך שהוא חסכוני יותר. אני מרוצה מבחינת הערך הסופי של החלבון ב- Champion Mass על חלב (75 גרם חלבון) אבל שמעתי גם המלצות לקחת את הגיינר על בסיס מים וכפית או שתיים של סוכר ענבים (וערבוב של Champion Mass עם מים במקום חלב מוביל לירידה קטלנית במנת החלבון שלו, לפחות לפי מה שכתוב על גבי האריזה). בקיצור, אני מאוד מבולבל ואשמח לקצת עזרה. חשוב לציין שאני לא אוכל ע"פי תפריט קבוע. אני מוצא בזה עניין שמאוד קשה לעקוב אחריו ביום יום - אבל אני כן משתדל להכניס את מה שאני אוכל למחשבון תזונה ולהשלים ערכים בהתאם. סליחה על המגילה ותודה מראש. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התלבטות קטנה... | עוז20 | אימונים | 5 | 13-12-09 22:23 |
התלבטות | tomerA | אימונים | 6 | 30-07-07 19:45 |
התלבטות בין Ab ל Abc | tal_s | אימונים | 9 | 23-07-07 14:01 |
התלבטות קשה | ttestt | תזונה ותוספים | 23 | 04-07-07 17:08 |