|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי בכמה מאמרים שלשימוש בקריאטין יש גם כמה תופעות לוואי - התייבשות, התכווצויות שרירים, קרע בשרירים, הקאות, שלשולים, כאבי בטן וכ...
מישהו פה אי פעם חווה אחד מתופעות הלוואי? איך כדאי לי להשתמש בקריאטין כדי להימנע מתופעות לוואי אלו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() קריאטין סופח נוזלים, לכן אתה צריך לשתות הרבה.
כל הדברים הנ"ל אפשריות כשיש חוסר בנוזלים בגופפפפפפפפפפפפפפפפ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שהבחורצ'יק הנ"ל אמר.. אין לך מה לפחד. גם אם תקרא את הדף שבא עם הכדורי אקמול אתה עלול להיבהל ממה שכתוב שם.. וזה בסך הכל אקמול.
אני לא מזמן סיימתי 4 חודשים עם קריאטין ולא סבלתי מדבר. כמובן שהקפדתי על שתייה רבה בכל שעות היום.
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() לקריאטין אין תופעות לוואי (למעט גזים אצל חלק מהאנשים) ,תוסף זה בטוח לחלוטין.
אך יש לזכור כי בזמן לקיחת קריאטין יש לשתות נוזלים על מנת ולמנוע התייבשות.
![]() |
#5 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() 99% מהאנשים אינם סובלים מתופעות הלוואי שציינת, אפילו אם הם לא שותים מספיק.
אבל, אם אתה חולה כליה, סוכרת או יל"ד, התייעץ עם רופא בטרם תחילת השימוש בקריאטין. מספיק לשתות 2.5-3 ליטר ביום (שזה מה שאתה אמור לשתות בתור אדם שמתאמן בלי קשר לשימוש בקריאטין) בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() שילשול
אולקוס שלפוחית רגיזה הפסקות נשימה בלילה הרגשה של התקפת לב הזעת יתר אקנה בכל הגוף אי אונות וספירת זרע נמוכה תסמינים של פרקינסון (רעידות בידיים) תחשוב פעמיים אם הבריאות שלך שווה את זה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
אנשים עוד עלולים לקחת אותך ברצינות. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: אחד שלא דופק חשבון רק המבורגרים :)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח קריאטין קרוב לחודש ולא קורה שום דבר רע. פשוט תקפיד לשתות קצת יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכולם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: אומנויות לחימה
חדר כושר: אוניברסיטת ת"א
|
![]() למה לא ?!
מאז הקיראטין אני משלשל. לא שזה כ"כ נורא, אבל זה התחיל לי רק מאז שהתחלתי לצרוך קריאטין. מידי פעם גורם גם להזעה אבל לא משו רציני .. התופעות לוואי שלו לא חריגות וכמעט ואין. אין לך מה לדאוג מהמוצר. ממליץ בחום על הסופר-פאמפ 250 של גאספארי. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הקריאטין הטהור אחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
משתמש בקריאטין של צמפיון ויורד במשקל! | freepsider | תזונה ותוספים | 27 | 06-12-08 13:55 |
שאלה בנוגע לקריאטין שאני משתמש כבר שבוע.. | The-One | תזונה ותוספים | 3 | 28-10-08 02:14 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |