|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות מתחרות מר ישראל באתר הרשמי
לכל קטגוריה אלבום משלה הכנסו ותהנו http://www.ifbb.co.il/MrIsrael2010.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם יורי חיימסקי? הוא זכה ראשון בעד 85 לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אולי הם החליטו לעשות לו קונץ בגלל שהוא התחרה אצל סטאס
אני לא יהיה מופתע. בטח הם גם דרשו שהוא ישלח בחזרה את הגביע של אלוף אלופים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חשבתי שה grudge הוא בין סטאס לנאבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהולך עם שני האיגודים זה פשוט בושה לספורט...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אשר פסל ליורי את התואר,מחק אותו מהאתר. להזקירכם,שום מתחרה בעולם בifbb לא נמנע מלקחת חלק בתחרויות ראווה מסחריים כמו הגראנד פריקס למיניהם,שהם לא תחת איגוד,כמו שזה היה באשדוד.
![]() |
#7 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
|
![]() אקט של הפחדה רודני נטטו. ..
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() איכס גועל נפש.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז חפיז מקום ראשון
ידעתי שהוא לא סתם מדבר ![]()
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() שוב, קחו בחשבון,שבאשדוד זה היה ארוע מטעם העירייה והספונסרים,שום איגוד לא היה מעורב. אבל כל המתחרים של ifbb. קיבלו איומים ואזהרות לגבי השתתפותם האפשרי בארוע...
![]() |
#14 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() לנושא הטופיק - לדעתי היה ארוע הטוב ביותר בחמש שנים האחרונות באיגוד
סוף סוף ראינו במה ושלט כמו שצריך,כל זאת,נבנתי הודות הספונסר הראשי ישראלבודי.רמה של מתחרים הפעם לא הכזבה,לא היה עפילו ליצן אחד.... אני אישית מאד אהבתי את השיפור שמישל עשה השנה, את רועי,שדורג שלישי בעד 85 וכמובן יורה שגם ניצח אתי ואת כולם בתחרות באשדוד. מאד נהנתי מהתחרות,אם זאת המגמה - מתחילים לראות אור בקצה המנהרה
![]() |
#15 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() לנושא הטופיק - לדעתי היה ארוע הטוב ביותר בחמש שנים האחרונות באיגוד
סוף סוף ראינו במה ושלט כמו שצריך,כל זאת,נבנתי הודות הספונסר הראשי ישראלבודי.רמה של מתחרים הפעם לא הכזבה,לא היה עפילו ליצן אחד.... אני אישית מאד אהבתי את השיפור שמישל עשה השנה, את רועי,שדורג שלישי בעד 85 וכמובן יורה שגם ניצח אתי ואת כולם בתחרות באשדוד. מאד נהנתי מהתחרות,אם זאת המגמה - מתחילים לראות אור בקצה המנהרה
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה בטוח במה שאתה אומר? כי אליי התקשרו מהאיגוד ולא אמרו שיש בעיה ללכת לתחרות הזאת רק הם לא ממליצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() למה? רצית לבוא?
יש אלו שהתקשרו אליהם ואמרו בפרוש שביקור בתחרות כרוך בפסילה . מבחינתי אין שום בעיה ,זה סוף סוף מראה שלארש הכפת שיהיו לו מתחרים ברמה,שוב אור בקצה המנהרה?
![]() |
#18 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הדובר התקשר באופן אישי יום אחרי התחרות ואמר לו שאם הוא רוצה הוא יכול להתחרות לאשר אין בעיה אבל הוא לא ממליץ כי זה יכול לפגוע בשם של הספורטאי שלקח מקום 1. מישל רצה להתחרות בהתחלה, כל עוד יש פרסים מכובדים אז למה לא?! אבל המצב הבריאותי לא אפשר לו, זה היה סיכון מיותר. תבדוק שוב אם זה נכון כי זה לא נשמע הגיוני אחרי מה שאמרו לנו, ואם חפיז קפץ פתאום למקום 1 אז מי אלוף האלופים 2010? אף אחד לא הודיע כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זהוא זה מה שאני אומר לדעתי צריך לבדוק את הנושא יכול להיות הדיחו את יורי הזה כי הוא לא גר בארץ או משהוא כזה ועכשיו זה כבר חסר טעם לחפש אלוף אלופים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
ירי הוא אלף האלופים של ifbb ואם האגוד חשב אחרת אז בעיה שלו ... נ.ב אני לא מאמין שאנטון מפרגן לארגון ולאשר ממתי???.הדו פרצופיות הזאת פשוט לא מפתיעה עכשיו שאין נאאבא ולא יהיה עוד ארגון אז כל העריקים ירוצו לifbb אתו ארגון שהייתם יורדים עליו מקללים את העומדים בראשו ...הקיצר אתם בבעיה. (נ.ב עכשיו תפתחו משתמשים חדשים ותתחילו לקלל וללכלך ..חחח פחדנים)
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות של גלעד ממר ישראל 2010 של איגוד נ.א.ב.א | chiprout | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 24-08-10 16:31 |
כמה תמונות ממר ישראל 2010 (ifbb) כנסו בהמוניכם. | hachem-01 | פיתוח גוף תחרותי | 17 | 24-08-10 04:46 |
מר ישראל קלאסיק 2010 | SaharKazes | פיתוח גוף-כללי | 0 | 20-08-10 10:29 |
תמונות מתחרות מר הצפון 2010 | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 21 | 25-03-10 22:35 |
כמה עולה כרטיס כניסה לתחרות של מר ישראל? | rosilio | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 27-08-09 18:12 |